Nejprodávanější audioknihy - květen 2022

Brouk Pytlík
Kultovní kniha české dětské literatury s hlavním hrdinou v podobě dobrosrdečné, aktivní, popletené a tvůrčí broučí osobnosti, která s oblibou říká: „všechno vím, všechno znám“.

Brouk Pytlík

206 Kč
Vražda se zárukou
Září 1938. Nad Československem se stahují válečná mračna, zatímco v pražském Braníku dojde k záhadné vraždě. Hitler žádá Sudety a ve vile čp. 383 v ulici Nad myslivnou je nalezen zastřelený pár.

Vražda se zárukou

314 Kč
Žítkovské bohyně
(39x)
Román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch. Fascinující příběh o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
Ukázky

Žítkovské bohyně

299 Kč
Božská rovnice
Má vesmír plán? Anebo s námi hraje a bude hrát kostky?
M
Ukázky

Božská rovnice

297 Kč
Černá píseň

Dokáže zastavit zlovolného dobyvatele, aniž by sám zaujal jeho místo? Poté, co Kehlbrand Reyerik přezdívaný Temný rytíř se svou hordou fanatických válečníků zpustošil Ctihodné království, pokračuje ve svém krvavém tažení na Dálný západ.

Černá píseň

422 Kč
Nečekané přiznání
(5x)
Jedno přiznání a případ je uzavřen.

Nečekané přiznání

404 Kč
Trujkunt I. - Dwur
(10x)
První příběh z akční detektivní trilogie odehrávající se v nejvýchodnějším cípu naší země. Trujkunt je autorův název pro trojmezí Česka, Polska a Slovenska, kde prolnutím sousedských jazyků vzniklo originální nářečí zvané „po naszymu“.

Trujkunt I. - Dwur

224 Kč
O myších a lidech
(1x)
Poetická novela o síle přátelství, dnes již klasické dílo světové literatury, vychází v mistrném podání Vladislava Beneše.
Ukázky

O myších a lidech

249 Kč
Winterbergova poslední cesta
(8x)
Takhle o dějinách střední Evropy ještě nikdo nevyprávěl. Cesta vlakem zmizelou zemí po stopách osudové lásky.

Winterbergova poslední cesta

419 Kč
Šikmý kostel
(32x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.

Šikmý kostel

341 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 544 položek
<< < 1 2 3 4 .. 55 > >>