Nejprodávanější tituly - květen 2022
fantasy

Maková válka
(4x)
Vyškolili ji pro válku. Ona ji hodlá ukončit.
fantasy
Ukázky

Maková válka

494 Kč
Válečník
(1x)
Stará tajemství vyplula na povrch a přinesla s sebou zkázu pro celý lidský svět. Na hrstce odhodlaných závisí osud světa lidí.
fantasy

Válečník

395 Kč
Falešná hodnota
Nové dobrodružství Petera Granta… a zároveň nový rozjezd! Jsme stále v Londýně, ale Peter už nepracuje u metropolitní policie. Po uzavření případu Muže bez tváře a dalších peripetiích se Peter usazuje a připravuje se na otcovskou roli...
fantasy
Ukázky

Falešná hodnota

313 Kč
Zlatý kompas
(1x)
Příběhy neobyčejné dívenky Lyry milují děti i dospělí po celém světě, podle prvního dílu byl natočen hollywoodský velkofilm.
fantasy

Zlatý kompas

358 Kč
Malý princ
(4x)
Když opuštěný letec potká v africké poušti malého prince, netuší, co všechno mu setkání přinese.
fantasy

Malý princ

539 Kč
Oheň a krev
(4x)
Oheň a krev, úvodní svazek dvoudílných dějin rodu Targaryenů, představuje ty nejvyhrocenější podoby hry o trůny a nabízí zcela nový pohled na bouřlivou, často krvavou a vždy fascinující historii Západozemí.
fantasy
Ukázky

Oheň a krev

670 Kč
Bouře mečů
(2x)
Třetí díl cyklu Píseň ledu a ohně zastihuje přeživší hrdiny v překotných událostech. Název knihy Bouře mečů doslova a do písmene vystihuje vražedné tempo, v němž George R. R. Martin pokračuje ve svém vyprávění.
fantasy
Ukázky

Bouře mečů

889 Kč
Hra o trůny
Zima se blíží. Dnes již klasická slova, která nejlépe vystihují epickou ságu George R. R. Martina Píseň ledu a ohně. Království Západozemí zažívají dlouhé léto, po němž musí následovat krutá zima.
fantasy
Ukázky

Hra o trůny

799 Kč
Nadělat prachy
Další z knih známého autora Terryho Pratchetta. Kdo by si nepřál být tím mužem, který vede ankh-morporskou mincovnu a banku? Je to kšeft na celý život. Ale jak Vlahoš von Rosret velmi rychle zjistí, život nemusí být vždycky dlouhý ...
fantasy

Nadělat prachy

266 Kč
Hobit
(5x)
For the first time ever, a special enhanced edition of the enchanting prelude to The Lord of the Rings, illustrated throughout with over 50 sketches, drawings, paintings and maps by J. R. R. Tolkien himself.
fantasy

Hobit

1 251 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 438 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 44 > >>