Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
světová

Mechanicum - 20%
(2x)
Jak se plameny zrady šíří Impériem, Horus mobilizuje síly, které jsou mu loajální a intrikuje, aby rozvrátil nebo zničil ty, kdo stojí proti němu. Deváté pokračování cyklu Horovo kacířství.
světová
Ukázky

Mechanicum

149 Kč
119 Kč
Mou svobodu za tvou - 20%
(1x)
Lucy svůj únos pečlivě naplánovala! Vybrala si místo, čas, našla si příležitost a zvolila si svého únosce. Jenom tak totiž mohla uniknout muži, který ji ničil a hrozil, že ji zničí.
světová
Ukázky

Mou svobodu za tvou

69 Kč
55 Kč
Proti jeho pravidlům - 20%
(2x)
Pro Millii je Hunter splněným snem. Nejenom, že jí může pomoci jako právník, díky němu se jí daří vymanit se z vězení, do něhož se sama zavřela.
světová
Ukázky

Proti jeho pravidlům

69 Kč
55 Kč
Smlouva s hraběnkou - 20%
Madelyn odmala žije na hradě, který se od středověku vůbec nezměnil. Má před sebou úkol – splnit poslední přání výstředního otce a provdat se za šlechtice Jacka Ransoma!
světová
Ukázky

Smlouva s hraběnkou

109 Kč
87 Kč
Nesnesitelný vévoda - 20%
(1x)
Cassandra Pomfretová má jasné názory, které se nebojí vyslovit nahlas. Jenomže její příliš odvážná ústa způsobí pozdvižení a její zoufalý otec, v naději, že ji manžel zkrotí, rozhodne, že se její milovaná sestra neprovdá, dokud nebude pod čepcem ona.
světová
Ukázky

Nesnesitelný vévoda

299 Kč
239 Kč
Pod plnými plachtami - 20%
„Postarám se, aby se celý svět dozvěděl, že se staneš mou ženou.“ To řekl Valerio Daniele, ale nechtěl jí tím vyznat lásku.
světová
Ukázky

Pod plnými plachtami

69 Kč
55 Kč
A sežehly je plameny - 20%
Byl král, který si musel zachovat chladnou hlavu a který se musel za všech okolností ovládat! Jenže pokud bylo Alexiovým údělem být králem, osudem Tinley bylo být jeho pokušením.
světová
Ukázky

A sežehly je plameny

69 Kč
55 Kč
Království slepých - 20%
(1x)
Přestože je Armand Gamache stále suspendovaný, rozhodně nezahálí. Snaží se vystopovat zásilku nebezpečných drog, než se dostanou mezi lidi a začnou je zabíjet.
světová
Ukázky

Království slepých

349 Kč
279 Kč
Křik k nebesům - 20%
Dvanáctý případ inspektorky Malin Forsové. Jednoho horkého letního dne je v autě nalezen mrtvý chlapec. Zdá se, že ho tam zapomněla jeho matka, která trpí psychickými problémy a výpadky paměti.
světová
Ukázky

Křik k nebesům

249 Kč
199 Kč
Terapie - 20%
(7x)
Když se Alice a Leo přestěhují do exkluzivního obytného komplexu, splní se jim celoživotní sen. Existuje však jeden temný důvod, proč luxusní rodinnou vilu v uzavřené komunitě mohli koupit tak výhodně – a tím je bývalá majitelka, psychoterapeutka Nina.
světová
Ukázky

Terapie

319 Kč
255 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>