Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
světová

Pária - Román o Bequin - 20%
(3x)
Ve městě Královna Mab není nic takové, jak se zdá. Pária, špiónka a agentka Inkvizice: tohle všechno je Alizabeth Bequin – a přitom není. Je to hádanka, dokonce i pro ni samotnou, lapenou mezi inkvizitory Gregorem Eisenhornem a Gideonem Ravenorem...
světová
Ukázky

Pária - Román o Bequin

149 Kč
119 Kč
Pařížské námluvy - 20%
Emily je nekonvenční a nezávislá mladá žena, která zdatně rozvíjí prosperující podniky svého otce a se stejnou vervou se angažuje v kampani za ženská práva. Na romantiku jí příliš času nezbývá.
světová
Ukázky

Pařížské námluvy

109 Kč
87 Kč
Pět vůní našeho příběhu - 20%
(1x)
Literární koučka Charlotta přišla vlivem traumatu o čich a zhroutil se jí celý svět i manželství.
světová
Ukázky

Pět vůní našeho příběhu

280 Kč
224 Kč
Philip Zimbardo - Paměti psychologa - 20%
Kniha přináší nejen unikátní, živě líčené, a přitom obsahově nabité paměti výrazné osobnosti světové psychologie, ale podává i široký vhled do dějin celého oboru ve 20. století.
světová
Ukázky

Philip Zimbardo - Paměti psychologa

307 Kč
246 Kč
Piknik u cesty - 20%
(2x)
Román Piknik u cesty je zřejmě nejslavnějším dílem bratrské dvojice. V tomto dnes již klasickém románu hraje ústřední úlohu Zóna – oblast plná tajemství a záhadných jevů, kterou po sobě zanechala mimozemská Návštěva.
světová
Ukázky

Piknik u cesty

229 Kč
183 Kč
Pilot playboy - 20%
Kdybyste si měli vybrat peníze, nebo lásku, co byste zvolili? Možná jste si právě odpověděli a říkáte si, že je to snadné rozhodnutí. Ale pro mě není…
světová
Ukázky

Pilot playboy

249 Kč
199 Kč
Plamen - 20%
Sbírka písňových textů, básní a deníkových záznamů Leonarda Cohena nazvaná Plamen sice vyšla až po autorově smrti, na jejím uspořádání se však velký kanadský písničkář a básník výrazně podílel.
světová
Ukázky

Plamen

239 Kč
191 Kč
Podivný případ doktora Jekylla a pana Hyda - 20%
Příběh od skotského spisovatele Roberta Louise Stevensona patří mezi klenoty nejen anglické, ale i světové literatury. Rozpolcená postava doktora Jekylla a pana Hyda plná napětí a protikladů inspirovala filmové tvůrce, hudebníky i textaře.
světová
Ukázky

Podivný případ doktora Jekylla a pana Hyda

209 Kč
167 Kč
Pojď trochu blíž - 20%

Brzy přijdou. Přicházejí každou noc. Temný psychologický thriller od bestsellerové autorky.  Z nebe padá sníh a jistá mladá žena se naposledy nadechuje. O pětadvacet kilometrů dál sedí dvě ženy v tíživém tichu zešeřelé kuchyně. Jiná žena nasedá do letadla, aby unikla muži, který ji jí chce vzít život.

světová
Ukázky

Pojď trochu blíž

249 Kč
199 Kč
Pokušení nadosah - 20%
(1x)
Joa se vrátila do Bostonu, aby našla smysl svého života a taky aby si vyléčila zlomené srdce. Zapřisáhla se, že už nikdy ani nepohlédne směrem k zadaným a jinak nedostupným mužům.
světová
Ukázky

Pokušení nadosah

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100