Nejprodávanější e-knihy - květen 2022

Staré odrůdy
(7x)
Román o tom, jak snadno lze ztratit kontrolu nad životem a jak je obtížné získat ji zpět.
Ukázky

Staré odrůdy

269 Kč
Sůl moře
(3x)

Zima roku 1945. Čtyři mladí lidé. Čtyři tajemství. Druhá světová válka chýlí ke konci, poblíž Východního Pruska se tisíce uprchlíků vydalo na pouť za svobodou a většina z nich má co skrývat.

Ukázky

Sůl moře

259 Kč
Špitál
Zkušený lékař, jemuž náročná operace nedá spát. Starý pacient, který najde spřízněnou duši v laskavé medičce. Rodiny, které stmelí až vážná nemoc. To jsou jen některé ze širokého spektra příběhů, s nímž kardiolog a spisovatel Josef Veselka přichází v nové povídkové sbírce Špitál.
Ukázky

Špitál

209 Kč
Tam
(2x)
Anna a Tomáš přijíždějí do sudetské vesnice Kořenov, aby navštívili Anninu matku. Anna ví, že první setkání podivínského Tomáše s její svéráznou matkou nebude jednoduché. To však ještě netuší, že je čekají i další dobrodružství. V místní hospodě se totiž ve stejnou dobu objeví potomek německé rodiny vystěhované po válce, Heinz.
Ukázky

Tam

229 Kč
Tanec mezi vejci aneb můj život s inženýrem
Když žijete s inženýrem, který přepočítává broskve na kilowatthodiny, a vaše švagrová je lékařka, co si z dovolené na památku klidně přiveze zahradní altán o rozměrech průměrné chaty, tak občas prostě musíte napsat knihu.
Ukázky

Tanec mezi vejci aneb můj život s inženýrem

229 Kč
Účetnictví pro úplné začátečníky 2022
Kniha slouží k získání komplexního přehledu o účetnictví.
Ukázky

Účetnictví pro úplné začátečníky 2022

212 Kč
Války lva severu
(2x)
Švédský král Gustav II. Adolf, příslušník dynastie Vasa, smělý vojevůdce a jedinečný politik, se už ve své době těšil přízvisku Lev severu.
Ukázky

Války lva severu

389 Kč
Vandrovní apatykářka
(1x)
Durynsko na prahu 18. století. Klára je dcerou vandrovního apatykáře Martina, který se na cestě beze stopy ztratí. Rok nato zmizí i Klářin bratr Gerold a rodina se octne v obrovské nouzi.
Ukázky

Vandrovní apatykářka

279 Kč
Virus omega
Virus omega je rychlou, napínavou a děsivou jízdou po zemi zasažené největší katastrofou v dějinách lidstva.
Ukázky

Virus omega

190 Kč
Vymezte si hranice a nalezněte klid
Skoncujte s bojem, řekněte si, co potřebujete, zažijte svobodu a buďte skutečně sami sebou. Všichni víme, že bychom měli mít správně nastavené hranice, abychom dosáhli rovnováhy mezi pracovním a osobním životem, zvládli jednání s toxickými lidmi a užili si uspokojivé vztahy s partnery, přáteli...
Ukázky

Vymezte si hranice a nalezněte klid

209 Kč
Zaříkávačka koní
Ruby je nešťastná. S matkou se odstěhovala do Cornwallu a chybí jí tu úplně všechno. Nejvíc ale stáje a její kůň. Když se dozví, že i zde existují dva ranče, je v sedmém nebi. Hegartyho ranč je naprosto skvělý a ranč Oceán má zase své osobité kouzlo.
Ukázky

Zaříkávačka koní

139 Kč
Zrcadlo
(1x)
Bastian je na škole obětí šikany. Naštěstí má úžasného přítele, který mu se vším pomáhá. Jeho jedinou vadou je to, že jej Bastian nikdy neviděl. Znají se totiž jen díky internetu.
Ukázky

Zrcadlo

229 Kč
Zrození člověka
Maxim Gorkij (1868–1936) je jednou z nejpozoruhodnějších postav ruské literatury. Tento skutečný „muž z lidu“ právě mezi oním lidem čerpal témata pro svá malá i velká díla – a tak je i hodnocení jeho tvorby velmi rozmanité....
Ukázky

Zrození člověka

279 Kč
Žižka – Grunwald 1410
Jan Žižka vstupuje do našeho dějinného povědomí až při začátku husitských bouří. Co však dělal před tím? Kde nasbíral své válečnické zkušenosti? V roce 1410 se odehrála jedna z největších bitev středověku – bitva u Grunwaldu.
Ukázky

Žižka – Grunwald 1410

199 Kč
0 Tu, svazek první
(9x)

Historický životopis pojednávající o strastiplné cestě kultury Talů na odlehlý skládkosvět Coraab a jeho následné kolonizaci. Ústřední postavou knihy je ctihodná Tal Kusa-Gammah, první z dlouhé linie coraabských Pánů Těžby....

Ukázky

0 Tu, svazek první

298 Kč
Asa
(1x)
Šestý díl ze série šesti románů – pojmenovaných vždy podle hlavního hrdiny. Všichni jsou mladí, divocí, komplikovaní, potetovaní, často i opiercingovaní, ale uvnitř jiní než navenek.
Ukázky

Asa

189 Kč
Aurora plane

Bez boje se nevzdají... doufejme! Druhý díl série Aurora od autorů Illuminae. Začněme špatnými zprávami: prastaré zlo bylo probuzeno. Dobré zprávy? Jednotka 312 je připravena všechny spasit. Snad. Jen nejdřív musí vyřešit pár drobností.

Ukázky

Aurora plane

279 Kč
Až ji najdou
Naomi vždycky chtěla být matkou.Před třemi lety ji však opustil manžel a vzal s sebou i jejich dítě.Nyní její dcera přijela a Naomi ví, že je to její jediná šance, jak znovu vybudovat rodinu.
Ukázky

Až ji najdou

269 Kč
Barvy noci
North Chastain má paranormální talent, díky němuž dokáže vypátrat ty nejnebezpečnější kriminálníky.
Ukázky

Barvy noci

249 Kč
Basic Czech I.
Basic Czech I odpovídá úrovni A1 Společného evropského referenčního rámce pro jazyky.
Ukázky

Basic Czech I.

270 Kč
Zobrazuji 881 - 900 z 1000 položek
<< < 1 .. 43 44 45 46 47 .. 50 > >>