Nejprodávanější e-knihy - květen 2022

Až ji najdou - 20%
Naomi vždycky chtěla být matkou.Před třemi lety ji však opustil manžel a vzal s sebou i jejich dítě.Nyní její dcera přijela a Naomi ví, že je to její jediná šance, jak znovu vybudovat rodinu.
Ukázky

Až ji najdou

269 Kč
215 Kč
Barvy noci - 20%
North Chastain má paranormální talent, díky němuž dokáže vypátrat ty nejnebezpečnější kriminálníky.
Ukázky

Barvy noci

249 Kč
199 Kč
Basic Czech I. - 20%
Basic Czech I odpovídá úrovni A1 Společného evropského referenčního rámce pro jazyky.
Ukázky

Basic Czech I.

270 Kč
216 Kč
Basic Czech III. - 20%
Basic Czech III je pokračováním titulů Basic Czech I a Basic Czech II.
Ukázky

Basic Czech III.

360 Kč
288 Kč
Beauchamp Hall - 20%
Winnie vždycky toužila pracovat v New Yorku a stát se spisovatelkou, ale když jí onemocněla matka, musela se vrátit domů, aby se o ni postarala. Po letech na své sny zapomněla, uvízla v malém městě a ve vztahu s mužem, s nímž zůstávala už jen ze zvyku.
Ukázky

Beauchamp Hall

209 Kč
167 Kč
Bez viny - 20%

Další případ pro Kate Linvillovou a Caleba Halea Ve vlaku z Londýna do Yorku střílí neznámý muž na ženu. Ta unikne v poslední vteřině. Dva dny nato se mladá cyklistka zřítí z kola, protože někdo natáhl přes cestu lanko. Upadne do bezvědomí a následující výstřel už neslyší.

Ukázky

Bez viny

249 Kč
199 Kč
Bizarní a zaniklá povolání - 20%

Poznejte kuriózní způsoby lidské obživy, o kterých jste dosud ani netušili!  Tato kniha je čtivým a často i vtipným průvodcem po více než 100 nejroztodivnějších profesí, od starověku po současnost. Zjistíte, že existují zaměstnání jako srážeč vlaků, kostelní budič, krmič vší, lepič lega či bematista.

Ukázky

Bizarní a zaniklá povolání

249 Kč
199 Kč
Bod zlomu - 20%
Bill Browning a jeho kolegové jsou sice velmi úspěšnými lékaři, v soukromých životech ale všichni potýkají s problémy, od bezvýchodného vztahu se ženatým mužem po nedostatek času na rodinu.
Ukázky

Bod zlomu

209 Kč
167 Kč
Bratrstvo růžového kříže
Prahu na sklonku 16. století vyděsí letáky záhadného Bratrstva růžového kříže, které se přes noc objevují na vratech kostelů. Jejich autoři slibují příchod dne osvícení a rozdrcení ďábla nevědomosti.
Ukázky

Bratrstvo růžového kříže

189 Kč
Cyklistka - 20%
(1x)

Osud poslední šlechtičny z rodu Battaglia. Od autorky bestselleru Podbrdské ženy. Být vzornou manželkou: takový osud měl čekat Blanku ze šlechtického rodu Battaglia. Její dobrodružná povaha jí však velela jinak. Z divokého děvčete vyrostla sebevědomá žena, která na kole zcestovala kus světa.

Ukázky

Cyklistka

299 Kč
239 Kč
Čajovna v Tokiu - 20%
(8x)
Fiona je vášnivá fotografka a už dlouho se touží podívat do Japonska.
Ukázky

Čajovna v Tokiu

339 Kč
271 Kč
Čarodějka a Zlatý elixír - 20%
Vítejte v dobrodružném světě malostranských čarodějek, které si dokážou poradit i v těch nejsložitějších situacích.
Ukázky

Čarodějka a Zlatý elixír

249 Kč
199 Kč
Černá píseň - 20%
(1x)
Vyvrcholení příběhu Vélina Al Sorny. Ocelová horda, armáda fanatiků vedená válečníkem, který o sobě tvrdí, že je vtělený bůh, zpustošila Ctihodné království a valí se přes celý Dálný západ.
Ukázky

Černá píseň

319 Kč
255 Kč
Četnická pátračka versus galérka
Kniha známého píseckého autora a emeritního komisaře kriminální služby zavádí čtenáře opět do období 30. let, kdy legendární písecká četnická pátračka řešila zločiny více či méně závažné.
Ukázky

Četnická pátračka versus galérka

169 Kč
Dcera zimy - 20%
(2x)

Věčný život jako prokletí. Moderní fantasy, ve které ožívají slovanští bohové i bestie. Moranu a její sestru Vesnu černá magie navždy uvěznila ve světě živých. Před Moraninou krutostí se smrtelníci třesou, ale ona jen touží zachránit laskavou Vesnu, uvrženou do nekončícího koloběhu znovuzrození.

Ukázky

Dcera zimy

209 Kč
167 Kč
Dcera železného draka - 20%

Nejtemnější fantasy a drsný kyberpunk. Příběh o dospívání, jaký jste ještě nikdy nečetli, se odehrává na pozadí pochmurného nihilistického světa plného neřešitelných problémů a třídních střetů.

Ukázky

Dcera železného draka

298 Kč
238 Kč
Deníček moderního fotra - 20%
(3x)
Když se měl Dominiku Landsman stát poprvé otcem, rozhodl se, že si založí blog, na němž by pravdivě – a toto slovo zdůrazněme! – popisoval strasti a slasti „obyčejného“ chlápka odvedle, jemuž se právě narodil syn.
Ukázky

Deníček moderního fotra

209 Kč
167 Kč
Deník farářky - 20%
(2x)

O životě někde mezi nebem a zemí Boží cesty jsou nevyzpytatelné a nekonvenční farářka Martina Viktorie Kopecká o tom ví své. Valnou většinu jejího života se nezdálo, že bude aspirovat na službu v církvi – a přesto je dnes výraznou postavou Církve československé husitské.

Ukázky

Deník farářky

279 Kč
223 Kč
Do hrobu si to nevemu - 20%
(2x)

Glosy a vzpomínky Karla Šípa, které vás zasáhnou přímo do bránice Vážený a milý čtenáři. Oceňuji tvůj vkus, protože tě zaujala tato knížka. Asi bys rád věděl, co uvnitř najdeš. Takhle. V běhu času se mi sejdou nápady, úvahy i zasuté vzpomínky, o které se chci podělit.

Ukázky

Do hrobu si to nevemu

209 Kč
167 Kč
Do pekla a zpět - 20%
TOHLE JE ÚTĚK Z NEW YORKU VERZE MASO A KREV… Zřídit autonomní zónu, která funguje jako věznice pro ty nejdrsnější recidivisty, se může jevit jako dobrý nápad. I v roce 2028. Horší je, když vás pošlou, abyste z takového místa někoho vytáhli ven.
Ukázky

Do pekla a zpět

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 901 - 920 z 1000 položek
<< < 1 .. 44 45 46 47 48 .. 50 > >>