Nejprodávanější e-knihy - květen 2022

Do tmy
(13x)
Příběh osamělé, nemocné ženy, která většinu života zasvětila sběru, sušení a odevzdávání léčivých rostlin, má od počátku nádech apokalypsy. Děj se posouvá kupředu pomocí detailně propracovaného „plánu sběru“.
Ukázky

Do tmy

209 Kč
Dům v zátoce
(1x)
Lucy plní poslední přání své matky a vrací se do rodného města.
Ukázky

Dům v zátoce

382 Kč
Důvody pro manželství
(2x)
Stydlivá slečna Lenore vede poklidný život na venkově, svědomitě se stará o otce, organizuje večírky svých bratrů a nic jí ke štěstí neschází. Rozhodně netouží po manželství.
Ukázky

Důvody pro manželství

219 Kč
Dvě ztracená srdce
Mezi Farellem a Ivy, dvěma osamělými bytostmi, vznikne silná přitažlivost. Neodolají pokušení a stanou se z nich milenci. Oba ale mají za sebou těžké životní zkušenosti, které je poznamenaly.
Ukázky

Dvě ztracená srdce

69 Kč
Ekonomické bubliny
Tato kniha popisuje příběhy největších ekonomických krizí od tulipánové horečky v Nizozemí, přes Velkou hospodářskou krizi až po pandemii koronaviru.
Ukázky

Ekonomické bubliny

305 Kč
Endymionův vzestup
Opět zavítáme do spletité budoucnosti, jež se zrodila z chaosu po zániku lidské Hegemonie, budoucnosti ovládané katolickou církví a umělými inteligencemi Technojádra.
Ukázky

Endymionův vzestup

498 Kč
Enola Holmesová - Případ levoruké dámy

Druhý díl napínavé série pro všechny mladé milovníky detektivek a viktoriánské Anglie Enola se stále skrývá před svým bratrem – slavným detektivem Sherlockem Holmesem. Když ale objeví tajnou skrýš plnou brilantních kreseb, vyrazí po stopě jejich autorky, mladé lady Cecily, která beze stopy zmizela ze své ložnice.

Ukázky

Enola Holmesová - Případ levoruké dámy

199 Kč
Fenomény lidových tradic
Publikace s etnologickou tematikou s výrazným zaměřením na obrazovou část přibližuje i nezasvěceným čtenářům bohatství lidových tradic naší země.
Ukázky

Fenomény lidových tradic

331 Kč
Hladový lán
(3x)

Po smrti pětiletého synka se venkovský dům Richarda a Juliette Willoughbyových promění k nepoznání, namísto radosti a smíchu příbytek na okraji vřesoviště zaplní smutek a neodbytné přízraky.

Ukázky

Hladový lán

198 Kč
Hra s ohněm
(1x)
Zlomený mladík na cestě do záhuby. Zjizvená dívka bez jasného cíle. Milostný příběh vytesaný do tajemství, poznamenaný bolestí a zpečetěný lží. Grace Shawová a West St. Claire jsou naprosté protiklady.
Ukázky

Hra s ohněm

279 Kč
Hraju, abych žil 6 – Válka

Bitva o Velechrám jde do finále! 6. díl jedné z nejúspěšnějších sérií žánru LitRPG. Magické plameny běsní, ocelové čepele se taví, bohové se mezi sebou perou. Bitva o Velechrám jde do finále. Příšery z Jiného světa pronikají přes hranici mezi realitami a prolévají krev v ulicích měst na planetě Zemi.

Ukázky

Hraju, abych žil 6 – Válka

269 Kč
Hřích
(1x)
Venetia však nikdy nezažila opravdovou touhu. Ne dokud nepotká Michaela Wyndhama, hraběte z Trentu - mocného muže, který má v rukou její budoucnost a jediným spalujícím polibkem probudí její zvědavost.
Ukázky

Hřích

239 Kč
Chaloupky
(6x)
František a Florián, dva chlapci z českého vnitrozemí, se shodou okolností dostávají krátce po vzniku Československé republiky do pohraniční oblasti Krušných hor.
Ukázky

Chaloupky

199 Kč
Chci tvůj život
Syn Kelly Medinové odešel už před rokem na univerzitu a ona se cítí úplně sama. Navíc zjistí, že se do města přistěhovala žena, jež se shodou okolností jmenuje také Kelly Medinová. Tahle její mladší verze Kelly připomíná minulý život, který je nenávratně pryč.
Ukázky

Chci tvůj život

209 Kč
Chlap kousl psa
Kniha je souborem padesáti drobných zamyšlení inspirovaných statěmi a články z významných světových časopiseckých zdrojů. Přístupnou formou zprostředkovává i obtížnější poznatky o lidském mozku, o vztahu mozku a mysli, vědomí a sebeuvědomění, ...
Ukázky

Chlap kousl psa

220 Kč
Chtíč
(1x)
Před dvěma lety, kdy už byla její pověst v ohrožení, se slečna Grace Hamiltonová oddala mocnému, podmanivému cizinci během jediné noci plné slastné, chvějící se extáze.
Ukázky

Chtíč

239 Kč
Inkoust a pečeť
(1x)
Aloysius „Al“ MacBharrais má zvláštní talent. Je pečetníkem: pomocí magických inkoustů dokáže sesílat zaklínadla zvaná Pečeti, kterými chrání náš svět před vpády bytostí odjinud a vymáhá úmluvy s veškerými známými božstvy. Pouhých pět lidí na světě ovládá totéž umění jako on.
Ukázky

Inkoust a pečeť

279 Kč
Inspektor s velkým mozkem
(1x)
Inspektor Timothy Prévit je ve své podstatě stále stejný. Možná vychází z myšlenky, že co je dobré, nemá se měnit, ale spíš je mu to jedno. A pokud se chce změnit někdo jiný, nechť tak učiní a jeho nechá laskavě na pokoji.
Ukázky

Inspektor s velkým mozkem

189 Kč
Jak miluje princ
Co je v domě, není pro mě! To Logan, bratr knížete z Arrantina a současně jeden ze žraloků newyorského finančního světa, vždycky ctil. A navíc Cassidy byla příliš dobrá asistentka, než aby o ni přišel. Jenže pak se vše změnilo… a začaly se dít věci!
Ukázky

Jak miluje princ

69 Kč
Jak pracuje váš mozek
Kniha doporučuje, jak si lépe uspořádat pracovní aktivity tím, že ovlivníme práci svého mozku. Věnuje se popisu základů myšlení, emocím a motivaci, spolupráci s ostatními a soustředí se na vyvolání změny návyků u sebe i ostatních.
Ukázky

Jak pracuje váš mozek

239 Kč
Zobrazuji 921 - 940 z 1000 položek
<< < 1 .. 45 46 47 48 49 50 > >>