Nejprodávanější audioknihy - květen 2022

Spalovač mrtvol
Psychologická novela s prvky hororu a černé satiry, podle níž vznikl v roce 1968 kultovní film v režii Juraje Herze, s Rudolfem Hrušínským v hlavní roli.
Ukázky

Spalovač mrtvol

199 Kč
Prázdniny v Evropě
(3x)
Vložte řízek mezi chleby a vydejte se za čtvrtým prázdninovým dobrodružstvím s Ladislavem Ziburou.

Prázdniny v Evropě

314 Kč
Z Izrastiny s láskou
(5x)
Ve své knize se ostřílený reportér a laureát ceny Magnesia Litera vyznává z hluboké náklonnosti k Izraeli, Palestině a jejich obyvatelům.
Ukázky

Z Izrastiny s láskou

299 Kč
Dokonalé stopy
(5x)
V odlehlém koutě Skotské vysočiny shořelo tělo Elaine Buxtonové.

Dokonalé stopy

314 Kč
Tajná historie
Příběh, podávaný v retrospektivě formou zpovědi či přiznání jednoho z jeho aktérů, vypráví o podivném setkání skupiny šesti zvláštních, na první pohled excentrických studentů klasické řečtiny na malé, odlehlé univerzitě kdesi v Nové Anglii.
Ukázky

Tajná historie

399 Kč
Stopařův průvodce galaxií
(18x)
Kultovní humorný sci-fi román plný nepřekonatelných hlášek a neotřelých nápadů. Pozemšťana Arthura Denta, mimozemšťana Forda Perfecta i robota Marvina, stále v těžké depresi, si určitě každý oblíbí... čte Vojtěch Dyk

Stopařův průvodce galaxií

269 Kč
Duna
(9x)
Dvakrát zfilmované kultovní dílo sci-fi vypráví o mocenských bojích uvnitř vesmírného Impéria, v nichž jde o ovládnutí pouštní planety Arrakis, zdroje vzácného koření poskytujícího uživateli mimořádné psychické schopnosti.

Duna

341 Kč
Toulky českou minulostí 301-350
Pozoruhodný pokus o moderní, dokumentárně bohatý a čtenářsky přitažlivý výklad zásadních událostí českých dějin v audioformě.
Ukázky

Toulky českou minulostí 301-350

246 Kč
Z deníku kocoura Modroočka
(1x)
Půvabný deníček Josefa Koláře zachycující jeho soužití s kocourkem Modroočkem načetl svého času pro populární rozhlasové večerníčky Hajaja Vlastimil Brodský.
Ukázky

Z deníku kocoura Modroočka

99 Kč
Bouřlivé ticho
(1x)
Po tisícikilometrové Jihozápadní pobřežní cestě se manželé Raynor a Moth snaží vrátit k normálnímu životu a zase žít mezi čtyřmi zdmi. Jenže to pro ně není vůbec jednoduché. Pokračování mezinárodního bestselleru Pobřežní cesta.

Bouřlivé ticho

359 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 544 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 55 > >>