Nejprodávanější Kniha - květen 2022
kuchařky

Radčina kuchařka bez lepku - 11%
Začínáte žít bezlepkově a jste naprosto ztraceni v množství informací, které k vám plynou ze všech možných stran? Potřebujete poradit, jak začít? Pak právě tato kniha renomované české autorky Radky Vrzalové je pro vás ta pravá.
kuchařky

Radčina kuchařka bez lepku

449 Kč
399 Kč
1001 receptur cocktailů - 11%
Tato oceněná a originální kniha na světovém trhu v oboru barmanství je určena jak profesionalním barmanům, tak i ostatním.
kuchařky
Ukázky

1001 receptur cocktailů

201 Kč
178 Kč
Jídlo na prvním místě - 11%
(6x)
To, co se dozvíte v této mimořádné knize, zní jako zázrak. Obnova sil, lepší trávení, zbavení se zdravotních problémů a jen tak mimochodem optimalizace hmotnosti.
kuchařky

Jídlo na prvním místě

341 Kč
303 Kč
Karolína - Domácí kuchařka - 11%
(3x)
Kniha je oslavou domácího vaření. Gastronomická novinářka, písničkářka a matka tří dětí Karolína Kamberská ve svých receptech vychází z tradic našich babiček, ale přetváří je pro 21. století.
kuchařky

Karolína - Domácí kuchařka

359 Kč
319 Kč
Kitchenette - 11%
Originální kniha, která je komplexním dílem autorky (texty, fotografie a food styling) vám v běhu všech čtyř ročních dob nabídne klasická jídla, trochu exotiky, spoustu sladkého a také nepřeberné možnosti.
kuchařky

Kitchenette

404 Kč
359 Kč
Radost vařit
Mladý slovenský kuchař Marcel Ihnačák, známý kromě jiného z kampaně v Lidlu, kde vaří s Romanem Paulusem, má za cíl oslovit v kuchařce hlavně mladé lidi a dodat jim odvahu začít vařit.
kuchařky

Radost vařit

89 Kč
Umění francouzské kuchyně - 11%
(2x)
Světoznámá bible kulinářského umění a základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně.
kuchařky
Ukázky

Umění francouzské kuchyně

583 Kč
518 Kč
Celoroční plánovací kuchařka - 11%
(1x)
Kniha sezonně tříděných receptů, provázejících celým cyklem roku, umožní svou systematičností, odkazy a zejména připojeným programem "Jídelníčky a nákupy" plánovat, nakupovat a vařit hospodárně a bez plýtvání.
kuchařky

Celoroční plánovací kuchařka

441 Kč
392 Kč
Vyhrajte boj o štíhlé tělo
Přestaňte bojovat se svou váhou a jednou provždy zhubněte s pomocí tohoto smysluplného plánu od americké odbornice na zdravý životní styl, wellness a hubnutí: Jillian Michaels.
kuchařky

Vyhrajte boj o štíhlé tělo

89 Kč
Traditional czech cuisine - 6%
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce,... Publikace v angličtině.
kuchařky

Traditional czech cuisine

339 Kč
319 Kč
Víme, co jíme - 6%
Autorka chce čtenářům ukázat, jak můžeme šetřit peníze, své zdraví i přírodu tím, že maximálně využijeme navařené suroviny. Zaměřuje se hlavně na obiloviny.
kuchařky

Víme, co jíme

339 Kč
319 Kč
Dobré věci nejsou špatné. Kniha zdravějšího vaření a pečení - 11%
(1x)

Kniha zdravějšího vaření a pečení vás naučí: - Samostatně a odpovědně uvažovat o zdravé výživě - Vybrat si z nabídky různých výživových směrů - Vařit jednoduchá, čistá jídla vhodná pro děti - Přistupovat k vaření tvořivě - Využívat přírodní éterické oleje

kuchařky

Dobré věci nejsou špatné. Kniha zdravějšího vaření a pečení

225 Kč
200 Kč
Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni - 11%
(2x)
Vánoční publikace Kamily Skopová (1944), výtvarnice a folkloristky, žijící v malé roubence na Vysočině u Hlinska, zpřítomňuje atmosféru českých Vánoc skrz téma, jež je v rámci vánočních zvyků dodnes u nás nejživější - tj. téma sváteční kuchyně.
kuchařky

Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni

89 Kč
79 Kč
Ottova kuchařka Řízky
Více než 450 receptů na přípravu řízků z vepřového, telecího, hovězího, drůbežího, králičího a skopového masa, z ryb, zvěřiny, sýra, vajec, zeleniny i hub.
kuchařky

Ottova kuchařka Řízky

134 Kč
Víme, co jíme?
Druhé vydání úspěšné knihy, která Vám pomůže orientovat se mezi přídatnými látkami, tzv. "Éčkami".
kuchařky

Víme, co jíme?

68 Kč
Udírny a uzení - 14%
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení.
kuchařky

Udírny a uzení

166 Kč
143 Kč
Zobrazuji 121 - 140 z 136 položek
<< < 1 .. 5 6 7