Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - květen 2022

Evangelium „neznámého“ boha
(1x)
Třetí, novými texty doplněné a přepracované vydání raně křesťanských textů nalezených v Nag Hammadí, které mění tradiční pohled na vznik křesťanství, postavu Ježíše Krista a počátky katolické církve.

Evangelium „neznámého“ boha

Jan Kozák (ed.)
378 Kč
Iluze optimismu
Jakým způsobem v mozku vzniká naděje? Co nás dokáže přimět, abychom šli za svým snem? Co se stane, když se naše očekávání nenaplní? Liší se mozek optimisty a pesimisty?

Iluze optimismu

341 Kč
Kytarová první třída + CD
Kytarová první třída, 1. díl dvoudílné učebnice, je určena pedagogům a jejich žákům v prvních ročnících ZUŠ.

Kytarová první třída + CD

440 Kč
Madeleine
(3x)
Autorka se coby americká ministryně zahraničí během dvou prezidentských období Billa Clintona podílela na zásadních politických rozhodnutích své doby a účastnila se nejednoho dějinného dramatu.
Ukázky

Madeleine

448 Kč
Malý miliardář
(2x)
Joe je boháč, přesně řečeno nejbohatší dvanáctiletý kluk v celé Británii. Má všechno, nač si vzpomene: vůz formule 1, kino, pět set párů sportovních bot, orangutana jako sluhu. A přece mu něco důležitého chybí: kamarád…

Malý miliardář

202 Kč
Na počátku byl oheň - 78%
Tématická knižní publikace vychází z chronologického vyprávění o vzniku Ateliéru Hořánek a bratr, který se zabývá výrobou krbů. . Kniha je proložena řadou žánrově odpovídajících citátů, básní a úryvků z děl světové i české literatury.

Na počátku byl oheň

118 Kč
26 Kč
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty
(4x)
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty komplikuje výrazným způsobem život mnohým z nás. Důsledkem mohou být často úzkosti, deprese, psychosomatická onemocnění nebo různé formy závislostí.

Nedostatečný pocit vlastní hodnoty

251 Kč
Odmaturuj! z biologie
Edice Odmaturuj! je primárně určena na přípravu k maturitní zkoušce, a to především k maturitní zkoušce v části profilové.

Odmaturuj! z biologie

251 Kč
Slepá mapa
(17x)
Anna, Alžběta, Anežka. Tři ženy, tři generace, jedna rodina a mnoho životních zvratů, traumat a tajemství
Ukázky

Slepá mapa

359 Kč
Studijní rok
Francouzská spisovatelka a herečka Anne Wiazemská ve svém osmém románu, vydaném v prestižním nakladatelství Gallimard, vypráví o sobě a svém milostném vztahu a zároveň poutavě líčí společenskou a kulturní atmosféru šedesátých let v Paříži.

Studijní rok

249 Kč
Zobrazuji 931 - 940 z 1000 položek
<< < 1 .. 92 93 94 95 96 .. 100 > >>