Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - květen 2022

Myšlení, rychlé a pomalé
(11x)
Převratná a průkopnická kniha o fungování naší mysli, napsaná čtivě a srozumitelně jedním z největších a nejvlivnějších myslitelů současnosti.

Myšlení, rychlé a pomalé

566 Kč
Výchova bez poražených
(2x)
Kniha amerického psychologa Thomase Gordona, nominovaného na Nobelovu cenu za mír, srozumitelně a názorně popisuje postupy, jak komunikovat s dětmi, jak posílit spolupráci v rodině a jak efektivně řešit problémy.

Výchova bez poražených

289 Kč
Bývalý bubeník
První do češtiny přeložený román Hermana Brusselmanse, význačného vlámského spisovatele a kontroverzní postavy, autora více než čtyř desítek knih. Částečně autobiografický text, který se dočkal i filmového zpracování.

Bývalý bubeník

215 Kč
V namodralém šeru
Soubor filmových recenzí, které vycházely v letech 2004–2011 v revue Prostor, je doplněn o několik textů dosud nepublikovaných. Autorka se věnuje dílům patřícím do zlatého fondu kinematografie (od Antonioniho, Tarkovského či Saury) i současné produkci.

V namodralém šeru

315 Kč
Anatomie lži
(3x)
Bestseller Dana Browna. V románu, kde jedna dramatická událost střídá druhou, vypráví strhující příběh o vědeckém objevu, který zásadně mění pohled na život na Zemi i ve vesmíru.
Ukázky

Anatomie lži

423 Kč
Czech Photography of the 20th Century - 49%
Czech Photography of the 20th Ct., published simultaneously in Czech and English versions, is the first book to present the main trends, figures, and works of Czech photography. E-PHOTO evaluated the book as THE MOST INFLUENTIAL PHOTOGRAPHY SOURCES 2010.

Czech Photography of the 20th Century

1 320 Kč
679 Kč
Putování současnou ukrajinskou literární krajinou
Překládaná publikace si klade za cíl přispět k větší informovanosti o ukrajinské literatuře.

Putování současnou ukrajinskou literární krajinou

53 Kč
Symbolismus lidského těla
(1x)

Tato kniha nám objevuje nový a zároveň prastarý vztah k druhým lidem i k sobě samému: dokonalé sebepoznání, vědomí, že existují dva zdroje poznání, mozek a srdce, pochopení, že svět i lidé nutně dosvědčují nezměrnost božích možností.

Symbolismus lidského těla

342 Kč
Dračice a mazánek
Zkušená dětská psychoterapeutka a speciální pedagožka poutavě vypráví příběh Kasandry a Drakea.

Dračice a mazánek

359 Kč
Hyperprostor
(1x)
Michio Kaku vykonal další dobrodružnou výpravu po hyperprostoru. Seznamuje laického čtenáře s teorií superstrun a zábavně a srozumitelně ho uvádí do problematiky vyšších dimenzích.

Hyperprostor

339 Kč
Zobrazuji 941 - 950 z 1000 položek
<< < 1 .. 93 94 95 96 97 .. 100 > >>