Nejprodávanější e-knihy - červen 2022
fantasy

Řetěz ze železa - 20%
Zdá se, že Kordélie Carstairsová má všechno, o čem kdy snila. Je zasnoubená s Jamesem Herondalem - mladíkem, jehož miluje od dětství. Žije v Londýně po boku své nejlepší kamarádky Lucie Herondaleové a Jamesových okouzlujících spolčníků, kteří si říkají Zbojníci.
fantasy
Ukázky

Řetěz ze železa

249 Kč
199 Kč
Mrtvý na Pekelném vrchu - 20%
(9x)
Historická detektivka či špionážní thriller z období tureckých nájezdů se svéráznými hrdiny – ostříleným válečným veteránem Steinem a vzdělaným notářem se slabostí pro ženy a víno Barbaričem. Ti řeší případ vraždy šlechtice a velezrady.
fantasy
Ukázky

Mrtvý na Pekelném vrchu

189 Kč
151 Kč
Zničený - 20%
Téměř dva tisíce let chodil po zemi jen jeden druid, Atticus O'Sullivan. Teď jsou tři. Granuaile se už stala opravdovým druidem a Atticus právě zachránil svého učitele-arcidruida dávno zmrazeného v čase, který nyní vystupuje pod moderním ekvivalentem svého staroirského jména: Owen Kennedy...
fantasy
Ukázky

Zničený

279 Kč
223 Kč
Falešná hodnota - 20%
(3x)
Nové dobrodružství Petera Granta… a zároveň nový rozjezd! Jsme stále v Londýně, ale Peter už nepracuje u metropolitní policie. Po uzavření případu Muže bez tváře a dalších peripetiích se Peter usazuje a připravuje se na otcovskou roli...
fantasy
Ukázky

Falešná hodnota

239 Kč
191 Kč
Království popela - 20%
(2x)
Aelin riskovala vše, aby zachránila svůj lid a lidi, které miluje. Zaplatila za to strašnou cenu a teď je uvězněna v kovové rakvi a mučena.
fantasy
Ukázky

Království popela

279 Kč
223 Kč
Královna stínů - 20%
(2x)
Ztratila všechny, které milovala. Celaena Sardothien se vrací zpátky do říše a jediné, po čem touží, je pomsta. Brzy si ovšem uvědomí, že ve hře je mnohem víc – musí osvobodit prince Doriana, kterého pomocí magie ovládá král ze skleněného hradu.
fantasy
Ukázky

Královna stínů

299 Kč
239 Kč
Válečník - 20%
(2x)
Stará tajemství vyplula na povrch a přinesla s sebou zkázu pro celý lidský svět. Na hrstce odhodlaných závisí osud světa lidí.
fantasy
Ukázky

Válečník

289 Kč
231 Kč
Zvon - 20%
(4x)
Dlouho očekávané finále bestsellerové trilogie! Bude ve světě, jenž si podmanil smrt, lidstvo nakonec zničeno bytostmi, které samo stvořilo? Ve světě smrtek je všechno jinak. Citra a Rowan zmizeli. Plovoucí město Trvalka je pryč.
fantasy
Ukázky

Zvon

349 Kč
279 Kč
Hra o trůny - 20%
(3x)
Zima se blíží. Dnes již klasická slova, která nejlépe vystihují epickou ságu George R. R. Martina Píseň ledu a ohně. Království Západozemí zažívají dlouhé léto, po němž musí následovat krutá zima.
fantasy
Ukázky

Hra o trůny

388 Kč
310 Kč
Problém tří těles - 12%
(26x)
První díl trilogie Problém tří těles s rozmachem Duny a stejnou dávkou akce jako Den nezávislosti.
fantasy
Ukázky

Problém tří těles

299 Kč
263 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 214 položek
<< < 1 2 3 4 .. 22 > >>