Nejprodávanější tituly - červen 2022
česká

AGA
(1x)
Vítejte ve vesmíru, kde poslední nadějí lidstva na záchranu okupované planety je nákladní loď Kraksna a její svébytná posádka, ve vesmíru Františka Kotlety a Kristýny Sněgoňové, který je temný, krutý i zábavný, jak jen to cenzura nakladatele dovolí.
česká

AGA

288 Kč
Pán hor
(2x)
Nejmladší členka posádky vesmírné lodi Kraksna zmizela, a zatímco kapitán Moravec a poručík Vojcechovsky vyrazili na své mise, pátrání po ní zůstalo na techniku Vodičkovi a italském pěvci Giuseppem.
česká

Pán hor

288 Kč
Rozpůlený dům
(12x)
Román o svobodomyslných ženách a pytlácích, kšeftmanech s textilem a spiritistech se odehrává v sudetské vesnici první poloviny 20. století. Je to příběh o tajných láskách, útěcích, křivdách, změnách jmen i příjmení a žabomyších válkách.
česká
Ukázky

Rozpůlený dům

448 Kč
Šikmý kostel
(48x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.
česká

Šikmý kostel

314 Kč
Žítkovské bohyně
(72x)
Další román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
česká
Ukázky

Žítkovské bohyně

382 Kč
Vesnice
(6x)
V polích nedaleko obce Lipová jsou objeveny lidské ostatky.
česká

Vesnice

296 Kč
Zájezd snů
(3x)
Ty nejlepší povídky o cestování od Haliny Pawlowské.
česká

Zájezd snů

359 Kč
Palec a selská pýcha
Do jedné z místních částí Kročína, tedy obce, v níž Viktor Palec vykonává funkci starosty, se přistěhuje mladá rodina původem z města. Koupili jeden ze starých gruntů a s elánem se pouští do rekonstrukce.
česká

Palec a selská pýcha

260 Kč
Přitažlivost planety Krypton
(1x)
Románový debut oblíbeného herce, scenáristy a režiséra. Neobvyklý vztah Martina a Veroniky trvá s přestávkami několik let....
česká
Ukázky

Přitažlivost planety Krypton

404 Kč
Špicl Páně 955
(1x)
Konec prvního tisíciletí našeho letopočtu není jednoduchá doba. Druhý muž českých zemí Martin z Wartberka se snaží usmířit východofranského krále Otu s knížetem Boleslavem.
česká

Špicl Páně 955

134 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>