Nejprodávanější e-knihy - červen 2022
příběhy ze života

Dobrodruh - 20%
(2x)
Fred sleduje z okénka malého letadla tajuplnou džungli pod sebou. Vždycky snil o tom, že bude dobrodruhem a objevitelem neznámých zemí. Kéž by mohli přistát a probádat to tam. Netuší, že už za pár chvil se jeho přání splní. Letadlo se zřítí....
příběhy ze života
Ukázky

Dobrodruh

198 Kč
158 Kč
Po stopách ztraceného syna - 20%
Vojta, Jindra a Tereza mají pro strach uděláno. Společně odhalili tajemství jeskyně pokladů i staré cihelny, jejich přátelství ale poslední dobou není jako dřív. Vojta si našel nového kamaráda a zdá se, že ten se líbí i Tereze. Nešťastný Jindra si nerozumí ani s rodiči, a tak uteče z domova.
příběhy ze života
Ukázky

Po stopách ztraceného syna

199 Kč
159 Kč
Tajemství jeskyně pokladů - 20%
Dobrodružný příběh ve foglarovské tradici o přátelství, napětí, dobrých skutcích i poučení. Ilustrátor Petr Morkes získal za svou tvorbu mnohá ocenění. Dvanáctiletí kluci Jindra a Vojta se znají teprve chvíli.
příběhy ze života
Ukázky

Tajemství jeskyně pokladů

199 Kč
159 Kč
Anna z Avonlea - 20%
Ve druhé knize z řady o Anně naše milá rusovláska přijme místo učitelky v avonleaské škole. Také se rozhodne založit v Avonlea okrašlovací spolek.
příběhy ze života
Ukázky

Anna z Avonlea

209 Kč
167 Kč
Břetislav a Jitka - 20%
Útěk nekonečným lesem před hrůzu nahánějícím chlapíkem, ze kterého lezou červi, končí podvrtnutým kotníkem.
příběhy ze života
Ukázky

Břetislav a Jitka

169 Kč
135 Kč
Deník malého poseroutky - 20%
(2x)

Greg Heffley není žádný béčko! Když je vám tak jedenáct, může to být fakt opruz. A nikdo to neví líp než Greg Heffley, protože se najednou ocitl na škole, kde malí poseroutkové, jako je on, naráží každý den na chodbách do kluků, kteří jsou větší, silnější a holit by se mohli dvakrát denně.

příběhy ze života
Ukázky

Deník malého poseroutky

179 Kč
143 Kč
Jmenuji se Alice - 20%
(1x)
Alice je inteligentní gymnazistka, které rodiče naprogramovali kariéru lékařky. Stresy v rodině plynoucí ze strohé výchovy a osobních problémů všichni řeší nejrůznějšími léky.
příběhy ze života
Ukázky

Jmenuji se Alice

179 Kč
143 Kč
Táta za všechny prachy - 20%
(1x)
Dojemný příběh otce a syna, kteří mezi špatným a zase špatným musí vybrat menší zlo a nakonec zvítězí nejen nad zlověstným panem Velikánem, dokazuje, že Walliams se právem řadí k největším současným autorům literatury pro děti.
příběhy ze života
Ukázky

Táta za všechny prachy

198 Kč
158 Kč
Temná krása - 20%
(1x)

Závěrečný díl úspěšné trilogie Falešný polibek Lia sice přežila zajetí ve Vendě, ale teď se musí vypořádat s ještě větším problémem. Hrozí totiž, že dojde ke zničení jejího království. A pouze ona to může zastavit. Lia se tak musí stát tou, kterou nikdy nechtěla být – První dcerou Morrighanu.

příběhy ze života
Ukázky

Temná krása

279 Kč
223 Kč
Záhada dračího klíče - 20%
Kamarádi Vojta, Jindra a Tereza chtějí na vlastní pěst vypátrat, kdo stojí za krádeží cenných historických dokumentů z klárovské radnice. Největší záhadou v případu je nalezený veliký klíč ozdobený figurkou draka.
příběhy ze života
Ukázky

Záhada dračího klíče

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 35 položek
<< < 1 2 3 4 > >>