Nejprodávanější e-knihy - červen 2022
psychologie pro každého

AHA! Rodičovství - 20%
(2x)
Tři výchovné principy doktorky Laury Markhamové: - Umění seberegulace - Napojování se na dítě a vytváření hlubokého vztahu - Koučink, nikoli kontrola Hlavní vzkaz autorky zní: Pečujte o emocionální vztah mezi vámi a dítětem, docílíte opravdové a trvalé změny.
psychologie pro každého
Ukázky

AHA! Rodičovství

279 Kč
223 Kč
Sestup k bohyni - 20%
(1x)
Psycholožka Sylvia Brinton Perera ve své knize ukazuje, jak mohou dnes ženy znovu nalézt potlačené aspekty archetypického ženství a vydat se tak na cestu k vnitřní svobodě a celistvosti.
psychologie pro každého
Ukázky

Sestup k bohyni

169 Kč
135 Kč
Halucinace - 20%
(2x)
Halucinace kdysi platily za královskou cestu do nevědomí. Nejedna kultura je, spolu se sny, považuje za zvláštní, vyšší stav vědomí a snaží se je aktivně navozovat pomocí duchovních cvičení, meditace, drog nebo odloučení.
psychologie pro každého
Ukázky

Halucinace

166 Kč
133 Kč
Všechno dobré je k něčemu zlé - 20%
Toto pokračování knížky Úvod do neštěstí je opět souborem esejů slavného rakousko-amerického psychologa. Zábavným způsobem, plným paradoxů a ironie popisuje kam vede hledání dokonalých jistot a konečných řešení.
psychologie pro každého
Ukázky

Všechno dobré je k něčemu zlé

147 Kč
118 Kč
Najděte si svého marťana - 20%
(29x)
V knize objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
psychologie pro každého
Ukázky

Najděte si svého marťana

188 Kč
150 Kč
Jak žít s neurózou - 20%
(1x)
Čtvrté rozšířené vydání úspěšné knížky, která informuje o tom, jaké jsou příčiny a příznaky neurotických poruch a jak se tyto poruchy léčí a jak neurózám předcházet.
psychologie pro každého
Ukázky

Jak žít s neurózou

95 Kč
76 Kč
Muž, který si pletl manželku s kloboukem a jiné klinické povídky - 20%
Oliver Sacks je dnes snad nejslavnější neuropsycholog na světě. Jeho „klinické povídky“ nejsou jen nezúčastněné kazuistiky kuriózních případů.
psychologie pro každého
Ukázky

Muž, který si pletl manželku s kloboukem a jiné klinické povídky

276 Kč
221 Kč
Buďte výjimeční - 20%
Kniha světově uznávaného odborníka na neverbální komunikaci nabízí průlomový pohled na pět účinných principů, které odlišují výjimečné lidi od ostatních.
psychologie pro každého
Ukázky

Buďte výjimeční

365 Kč
292 Kč
Deprese není depka - 20%
(1x)
Víc se usmívej, jdi se projít, pusť si film. Tyto rady možná zaberou na špatnou náladu, depresi ale nevyléčí. Skutečná depresivní porucha je totiž mysl i tělo ochromující nemoc, kterou nepřelstíte vůlí.
psychologie pro každého
Ukázky

Deprese není depka

269 Kč
215 Kč
Zrádná paměť - 20%
Zásadní kniha, která umožní porozumění vlastní paměti. Lidská paměť trpí nespornými slabostmi. Čím to, že si něco zapamatujeme a něco ne? Proč si člověk vzpomíná na svou první pusu a na desátou už ne?
psychologie pro každého
Ukázky

Zrádná paměť

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 99 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 10 > >>