Nejprodávanější tituly - červen 2022
společenské vědy

Na počátku byl čin
Předkládaný soubor textů se týká ústředních témat politické filosofie: spravedlnosti, svobody a rovnosti, povahy a významu liberalismu, tolerance, moci a strachu z ní, demokracie či samotné povahy politické filosofie.
společenské vědy

Na počátku byl čin

80 Kč
Nacionalismus zvaný hospodářský - 20%
Česko-německé nacionální soupeření druhé poloviny 19. a první poloviny 20. století mělo celou řadu podob. Práce graduje zostřením nacionálních konfrontací ve 30. letech.
společenské vědy
Ukázky

Nacionalismus zvaný hospodářský

199 Kč
159 Kč
Postkoloniální myšlení II - 11%
(1x)
Publikace obsahuje klasické texty definující témata univerzality a diference, rezistence, jazyka jako epistemologické a imaginativní struktury moci ad.
společenské vědy

Postkoloniální myšlení II

243 Kč
216 Kč
Teorie a praxe řešení politických konfliktů - 20%
Konflikty jsou součástí života jedinců i společnosti po tisíciletí. Lidé jsou nuceni do konfliktů vstupovat, nebo jsou do nich vtahováni, ne vždy si však uvědomují jejich podstatu a následky.
společenské vědy
Ukázky

Teorie a praxe řešení politických konfliktů

220 Kč
176 Kč
Udělej si ráj - 11%
(3x)
Nová kniha autora bestselleru Gottland, který byl přeložen do deseti světových jazyků a získal řadu ocenění. Zatímco Gottland vyprávěl o naší historii v uplynulých sto letech, Udělej si ráj je knihou o současném Česku.
společenské vědy

Udělej si ráj

268 Kč
238 Kč
Vzpoura deprivantů - 20%
(2x)
Kniha je určena všem lidem zajímajícím se o zlo ve společnosti - autoři se pokoušejí pochopit, proč jsou někteří lidé zrůdy, bez ohledu na to, zda se chovají kriminálně, nebo zákonu unikají a jsou z nich lidé někdy nesmírně mocní, bohatí - a oblíbení.
společenské vědy
Ukázky

Vzpoura deprivantů

199 Kč
159 Kč
O zlatém vejci, Brahmovi a vesmírných světech - 6%
V knize ožívají nejvýznamnější postavy indické mytologie plné všemocných bohů, laskavých i krutých bohyň. Setkáte se v ní nejen s Brahmou, Višnuem a Šivou, ale i s "menšími" bohy, kteří dodnes vládnou vodě, ohni, větru anebo smrti.
společenské vědy

O zlatém vejci, Brahmovi a vesmírných světech

304 Kč
286 Kč
Politologie - Základy společenských věd - 11%
Páté přepracované a rozšířené vydání úspěšné učebnice pro studenty SŠ, VŠ, jejich učitele i další zájemce.
společenské vědy

Politologie - Základy společenských věd

248 Kč
220 Kč
Atlas transformace - 6%
Publikace Atlas transformace je globálním průvodcem po transformačních procesech. Kniha získala v roce 2011 druhou cenu v soutěži "Nejkrásnější knihy světa".
společenské vědy

Atlas transformace

553 Kč
520 Kč
McMafie - 6%
Britský novinář a historik provádí ve své knize čtenáře světem organizovaného zločinu v éře globalizace. Na řadě příkladů dokládá, jak organizovaný zločin pronikl v podobě stínové ekonomiky do každodenního života lidí na celém světě.
společenské vědy

McMafie

424 Kč
399 Kč
Zobrazuji 391 - 400 z 415 položek
<< < 1 .. 38 39 40 41 42 > >>