Nejprodávanější knihy - červen 2022
křesťanství

O habitech v Teologické sumě - 11%
Pojednání o habitech v Teologické sumě (STh I-II, q. 49–54) navazuje na traktát o vášních (STh I-II, q. 22–48). Habity jsou jisté kvality, které člověka uschopňují k relativně trvalé a snadné činnosti.
křesťanství

O habitech v Teologické sumě

108 Kč
96 Kč
Po pražcích slepých kolejišť - 11%
MAX KAŠPARŮ je autorem, který pokaždé zanechá v čtenáři hlubokou stopu. Inspiruje a povzbuzuje v hledání Dobra v lidech kolem nás. Vydejme se s ním na dobrodružnou cestu po pražcích starých kolejnic - po pražcích Ducha, duše, medických a vztahů.
křesťanství

Po pražcích slepých kolejišť

108 Kč
96 Kč
Štěstí a kontemplace - 11%
(1x)
Každý člověk touží po štěstí, zakouší ve svém nitru žízeň, která volá po utišení. Co to ovšem znamená být šťastný? Co nás činí šťastnými? A existuje něco jako nejvyšší štěstí? Autor ukazuje, že touha po štěstí je člověku přirozená.
křesťanství

Štěstí a kontemplace

117 Kč
104 Kč
Teologie magie - 11%
Kniha přináší nový náhled na vztah mezi katolickým křesťanstvím a magií. Autor ve své práci rozebírá magii očima antropologů, mnohdy dnes již opomíjených.
křesťanství

Teologie magie

332 Kč
295 Kč
Živo(t) v kostele - 11%
Kniha obsahuje dvanáct bohatě ilustrovaných dvoustran, které čtenáře provedou celým liturgickým rokem – od adventu k adventu.
křesťanství

Živo(t) v kostele

268 Kč
238 Kč
Augustin z Hipponu - 11%
(2x)
Životopis jednoho z nejvýznamnějších křesťanských myslitelů – sv. Augustina.
křesťanství
Ukázky

Augustin z Hipponu

448 Kč
398 Kč
Bůh má sex rád - 11%
Stanovisko církve k otázkám spojeným se sexem bylo v dějinách vždy jednoznačné: veškeré sexuální aktivity mimo manželství jsou hříšné. A tak své boje v této oblasti skrýváme.
křesťanství

Bůh má sex rád

206 Kč
183 Kč
Křestní katecheze
Dvanáct křestních katechezí svatého Jana Chrysostoma (Zlatoústého), jednoho z nejplodnějších církevních otců, nás uvádí do tajemství křtu.
křesťanství

Křestní katecheze

180 Kč
Mytologie Slovanů - 11%
(2x)
Kniha představuje jedinečný pokus o rekonstrukci slovanské mytologie a slovanského náboženství. Giesztor v ní zkoumá panteon slovanských bohů, rituály spojené s jejich uctíváním, včetně střetávání se slovanských náboženství s křesťanstvím.
křesťanství

Mytologie Slovanů

403 Kč
358 Kč
Poutník - 11%
(3x)
Netradiční pohled na životní příběh Ježíše Krista. Jan se při jedné ze svých toulek horami nečekaně setká s mužem, který na něj vlastně čeká, aby mu splnil jeho odvěký sen - dozvědět se o Ježíši víc, než je psáno.
křesťanství

Poutník

351 Kč
312 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 88 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 9 > >>