Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022
romantika

Trochu jiná slečna Bridgertonová - 20%
(1x)
Poppy Bridgertonová je energická mladá dáma s jasnými názory a s dobrodružnou povahou. Z pohledu společnosti má věk na vdávání, a tak by si co nevidět měla najít nápadníka. Jenomže Poppy se rozhodne, že její nastávající musí mít stejné zájmy a podobně dobrodružnou povahu jako ona.
romantika
Ukázky

Trochu jiná slečna Bridgertonová

199 Kč
159 Kč
Říše neřesti - 20%
(1x)
Strhující finále série SAVAGE TRILOGY Nemyslitelné. Neuvěřitelné. Nepředstavitelné. Nepoznávám, co se stalo s mým životem. Už nedokážu říct, kde končí lži a začíná pravda. Vpadl do mého světa a vyhnal mě z mého bezpečného koutku.
romantika
Ukázky

Říše neřesti

229 Kč
183 Kč
Bridgertonovi: Čekanka - 20%
(1x)
Další kniha z oblíbené série o Bridgertonových. Colina Bridgertona už unavovalo, že ho lidé považují pouze za okouzlujícího hejska. A nejvíc mu vadilo, že všichni hltali klepy z pera lady Whistledownové, která se o něm zmiňovala snad v každém ze svých sloupků.
romantika
Ukázky

Bridgertonovi: Čekanka

209 Kč
167 Kč
Láska naslepo - 20%
Když Gracie po zesnulém otci zdědí obchod se šampaňským, rozhodne se jej převzít a vzdorovat korporaci vedené arogantním Sebastianem Andrewsem, který se od ní snaží prostor koupit.
romantika
Ukázky

Láska naslepo

280 Kč
224 Kč
Srdcem proti zdi - 20%
(2x)
Vanessa Mazur ví, že dělá správnou věc. Necítí se špatně proto, že dává výpověď. Svou pozici asistentky, hospodyně a podržtašky předního obránce národního fotbalového týmu vždycky považovala za dočasnou.
romantika
Ukázky

Srdcem proti zdi

329 Kč
263 Kč
Štěstí hřeje jako slunce - 20%
Carli pracuje v kavárně a splácí dluhy za studium, které nedokončila.
romantika
Ukázky

Štěstí hřeje jako slunce

382 Kč
306 Kč
Král - 20%
(1x)
Novinářka Bryce Ryanová tuší, že v autoservisu, který vlastní a v němž pracují členové bývalého motorkářského klubu, se toho děje víc než jen opravy aut a motorek.
romantika
Ukázky

Král

240 Kč
192 Kč
Sestry z vinice - 20%
(1x)
Když válečný fotograf Jackson Swann zemře, zanechá za sebou nejen vinici v Oregonu, ale především tři dcery, které měl s různými ženami a dosud o sobě nevěděly.
romantika
Ukázky

Sestry z vinice

382 Kč
306 Kč
Žena, na niž měl zapomenout - 20%
Pro šejka Šarífa to bylo jednoduché: miliardář Sharif Marchetti – což bylo jméno, pod nímž ho znal západ – potřeboval manželku. Ženu, která by mu pomohla s jeho plány. Princezna ze sousedního pouštního království se jevila jako vhodná partie.
romantika
Ukázky

Žena, na niž měl zapomenout

69 Kč
55 Kč
Bridgertonovi: Vikomt, který mě miloval - 20%
(3x)
Rok 1814 slibuje rušnou společenskou sezónu a vikomt Anthony Bridgerton má nejvyšší čas se oženit. Dokonce se už rozhodl, kterou z mladičkých debutantek si vybere - vyhlášenou krásku Edwinu Sheffieldovou.
romantika
Ukázky

Bridgertonovi: Vikomt, který mě miloval

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 428 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 43 > >>