Nejprodávanější Kniha - červenec 2022
ostatní

Sisi - mladá císařovna
Císařovna Alžběta je jednou z nejslavnějších žen historie a nadchne každou novou generaci: Sisi – pohádková princezna s tragickým osudem, emancipovaná panovnice, moderní ideál krásy, nesmrtelný mýtus.
ostatní

Sisi - mladá císařovna

359 Kč
To nejlepší z Třeboňska a Vitorazska
S publikací se vydáme po nejzajímavějších místech Třeboňska a sousedního Vitorazska. Rovinatý kraj je jako stvořený pro nenáročnou turistiku po hrázích rybníků i rozsáhlými lesy.
ostatní

To nejlepší z Třeboňska a Vitorazska

179 Kč
Typokniha
Publikace je určena studentům a začínajícím grafickým designérům, které provede základními principy tvorby tiskovin. V soutěži Nejkrásnější české knihy roku 2020 Cenu Ministerstva kultury ČR (1. místo) v kategoii Učebnice a další didaktické pomůcky.
ostatní
Ukázky

Typokniha

459 Kč
Zápisky z blázince II.
Před dvaceti lety zaujaly čtenáře vzpomínky M. Macháčka Zápisky z blázince.
ostatní

Zápisky z blázince II.

216 Kč
Wim Hof. Ledový muž
(7x)
Jediná autorizovaná kniha Wima Hofa o převratné metodě, díky které se můžeme naučit využít svůj fyzický i duševní potenciál.
ostatní
Ukázky

Wim Hof. Ledový muž

358 Kč
Autobiografie I
Autobiografie Marka Twaina byla poprvé publikována v roce 2010, tedy sto let po jeho smrti. Spíše než o klasickou autobiografii jde o soubor anekdot, „pomluv“ a přemítání o životě, na němž Twain pracoval několik let. První svazek třídílných pamětí.
ostatní

Autobiografie I

449 Kč
100 příběhů lásky a nelásky v českých dějinách - 78%
Tato kniha dejme tomu „historického bulváru“ přináší stovku příběhů partnerských vztahů známých i méně známých osobností českých dějin, počínaje Oldřichem a Boženou přes Karla IV., Jana Amose Komenského až k Oldřichu Novému či Lídě Baarové.
ostatní

100 příběhů lásky a nelásky v českých dějinách

238 Kč
53 Kč
Britské obrázky
Kniha, kterou berete do ruky, je sledem postřehů a úvah o složité skutečnosti ostrovů, jež můžeme s jistou mírou zjednodušení nazvat Spojené království Velké Británie a Severního Irska. Je to vyprávění o Britech, jejich dějinách a současnosti.
ostatní

Britské obrázky

44 Kč
Evropa v mezičase / In the Meantime: Europe - 56%
(1x)
Fotografie Hany Jakrlové.
ostatní

Evropa v mezičase / In the Meantime: Europe

79 Kč
35 Kč
... a pak bylo ticho
Moravská Nová Ves patří k obcím, které v roce 2021 postihlo tornádo. Čtrnáct příběhů místních obyvatel ukazuje ale spíš než to, jak moc tornádo ničilo, lidskou sílu, odhodlání, pospolitost a touhu neštěstí překlenout a začít znovu žít.
ostatní
Ukázky

... a pak bylo ticho

351 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>