Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022

Střepy na via Gemito
(2x)

„Paměť je tak záludná, že každá vzpomínka už je prvním stadiem lži.“ Jak se vyrovnat s dětstvím stráveným ve stínu autoritativního a zahořklého otce? V silně autobiografické rodinné kronice jednoho z nejvýznamnějších současných italských spisovatelů ožívá jedinečný genius loci italské Neapole druhé poloviny minulého století.

Ukázky

Střepy na via Gemito

349 Kč
Tiché vody
(1x)
Okamžiky. Naše životy jsou sbírkou okamžiků. Některé jsou bolestné a plné prožitého utrpení. Jiné jsou naplněny novou nadějí a příslibem lepších zítřků.
Ukázky

Tiché vody

299 Kč
Žárlivost a jiné povídky
(6x)

Strhující sbírka napínavých příběhů od krále severské krimi Nevěra se nevyplácí a nakonec vždycky vyjde najevo. A když se vášeň proplete se žárlivostí, k pomstě zbývá už jen krůček. Dva úplně stejní horolezci bojují o krásnou řeckou servírku.

Ukázky

Žárlivost a jiné povídky

269 Kč
Mycelium II:  Led pod kůží
(18x)

Druhá z posvátných össenských drog. Zaostří mysl na vzdálený cíl. Ukáže směr. Najde spojení. Otevře cestu odsud až do vesmíru. A z vesmíru – sem.

Ukázky

Mycelium II: Led pod kůží

198 Kč
Pán hor
(1x)
Nejmladší členka posádky vesmírné lodi Kraksna zmizela, a zatímco kapitán Moravec a poručík Vojcechovsky vyrazili na své mise, pátrání po ní zůstalo na techniku Vodičkovi a italském pěvci Giuseppem.
Ukázky

Pán hor

279 Kč
Rozzlobený bůh
Vaughn Spencer. Říkají mu rozzlobený bůh. Pro mě není ničím jiným než bezcitným princem. Jeho rodiče ovládají naše město, policii, každého občana i butik na hlavní třídě. Jediné, co mám já, je nesmiřitelná zášť vůči němu, protože mě málem zničil.
Ukázky

Rozzlobený bůh

339 Kč
Statek
(2x)
Neobyčejný příběh o nezlomné lásce k rodné hroudě a také o hrdinném boji proti lidské závisti i zaslepené touze po cizím majetku.
Ukázky

Statek

382 Kč
Temná hra
(8x)
Čerstvě povýšený inspektor Henry Ford je povolán k vyšetřování dvojité vraždy. I přes nedostatek indicií tuší, že za vším stojí sériový vrah. Ford totiž z vlastní zkušenosti dobře ví, jak po sobě zločinci zahlazují stopy.
Ukázky

Temná hra

319 Kč
Temné hodiny
(2x)
Poslední den v roce, který patřil k nejtvrdším v dějinách země, střílejí obyvatelé Los Angeles do vzduchu ze svých zbraní, aby dodrželi starou silvestrovskou tradici...
Ukázky

Temné hodiny

249 Kč
Třešně v rumu
(1x)
Chcete se opravdu od srdce zasmát a pobavit? Pak se seznamte s dědou Evženem, kterého vzala na dovolenou na Kubu jeho třicetiletá vnučka.
Ukázky

Třešně v rumu

237 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 100 > >>