Nejprodávanější Kniha - červenec 2022

Holky z nezisku
S nadhledem, espritem, lehkostí a viditelnou radostí z napsaného je rozehrán příběh, jehož hlavním hrdinou je židovský hejsek Abraham. Ten prchá před americkou politickou korektností až do Prahy. Jak se však brzy ukáže, příliš si tím nepomůže.

Holky z nezisku

305 Kč
Kurkul
Kurkul vypráví příběh autorových prarodičů, kteří žili na začátku minulého století ve Slobodské Ukrajině.V zimě třicátého roku byla rozkulačena sta tisíce hospodářství na celém území Sovětského svazu, lidem sebrali chleba a poslali je do vyhnanství.

Kurkul

269 Kč
O údělu člověka
(1x)
Autobiografický román jednoho z nejvýznamnějších anglických romanopisců 20. století líčí osudy Philipa Careyho, jemného a citlivého mladého muže s tělesnou vadou, který trpí tíživými pocity méněcennosti.
Ukázky

O údělu člověka

447 Kč
Láska v temné ulici
(2x)
Paříž, New York, Švýcarsko, zapadlý kout amerického venkova – to všechno jsou místa, která Irwin Shaw, jeden z nejlepších amerických prozaiků 20. století, mistrovsky zachytil ve své povídkové sbírce Láska v temné ulici.
Ukázky

Láska v temné ulici

312 Kč
Báááječná dovolená
Dovolená může být krásná, slunná, deštivá, ale taky společná. Už jste něco podobného zažili? A že to bylo bezva? Možná u vás.

Báááječná dovolená

89 Kč
Anděl zapomnění - 76%
Silně autobiografický Anděl zapomnění rakousko-slovinské spisovatelky Maji Haderlapové je literárním příspěvkem k tématu osudu korutanských Slovinců. Zprvu příběh zdánlivě splňuje všechny atributy romantické venkovské idyly, záhy však ...

Anděl zapomnění

182 Kč
44 Kč
Krakonoš
Výbor 109 příběhů o Krakonošovi byl pořízen z knih Paula Johannesa Praetoria, a to z třísvazkového díla Daemonologia Rubenzalii Silezii (Lipsko, 1662-1665) a z knihy Satyrus Etymologicus (Lipsko, 1672).

Krakonoš

179 Kč
Na odstřel - 73%
Komiksová detektivka z divadelního prostředí, kde není nouze o podezřelé. Hlavní hrdinka, divadelní kritička Dita Oulibská, má tak trochu styl slečny Marplové.
Ukázky

Na odstřel

159 Kč
43 Kč
Katedrála
(1x)
Třetím svazkem pětidílného českého vydání všech povídek legendárního amerického spisovatele je sbírka Katedrála, Carverova kniha nejuznávanější, a to nejen díky slavné titulní povídce.

Katedrála

269 Kč
Moravský kras
(1x)
Obrazová publikace věnovaná krásám Moravského krasu.

Moravský kras

134 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 100 > >>