Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022

Hrdinové
O Černém Dowovi se říká, že zabil víc mužů, než zima, a na trůn Severu se vyšplhal po hoře lebek. Král Spojeného království nemíní s úsměvem přihlížet, jak leze ještě výš. Rozkazy byly vydány a vojska se plahočí severským blátem.
Ukázky

Hrdinové

179 Kč
Hřích mám pořád v záloze
(2x)
Na nic si nehraje, ale je hravá. Směje se, ale neposmívá. Trochu se jí horší zrak, ale to jí nebrání v nadhledu. Padesátka – žena, která ví své. Třeba že hledat správnou podprsenku je jako hledat správného chlapa. Přesně víte, co chcete, ale málokdy to sedne.
Ukázky

Hřích mám pořád v záloze

249 Kč
Hříšná jízda
Začtěte se do letních příběhů ze zakázaného, ale o to žhavějšího prostředí závodění a vysokých sázek za hranou zákona. Realita, do které se s hlavními hrdinkami ponoříte, vás pohltí.
Ukázky

Hříšná jízda

239 Kč
Hříšnice z nové Anglie
Marissa: Herkula jsem potkala na pláži. Očaroval mě… Jenže jsem byla nesmělá, nenápadná… pastorova dcera… vedená otcem k dokonalosti!
Ukázky

Hříšnice z nové Anglie

69 Kč
I doktor je jen chlap
Knížka povídek, mezi nimiž jsou příběhy veselé, vážné i dojemné. Zkrátka takové, které si rádi přečtete a zjistíte, že řada věcí v životě se neděje jen vám, ale i jiným lidem. A stejně rádi zjistíte, jak se s tím vypořádali oni.
Ukázky

I doktor je jen chlap

169 Kč
Inferium - Invaze
Inferium je napínavý akční román o střetu dvou civilizací, z nichž každá má úplně jiný pohled na svět. Válka démonů s anděly se blíží! Kdo nakonec ovládne Peklo?
Ukázky

Inferium - Invaze

320 Kč
Italské dvojhubky
(3x)
Proč si italští šviháci plní své letité sny v jakémkoli věku? Proč zbytečně neremcají? Proč by Ital nikdy nepozřel margarín? Proč i v nejmenší vesnici bývá stejný počet barů a kadeřnictví? Jak lze vyzrát na pech vysoko v horách?
Ukázky

Italské dvojhubky

199 Kč
Italův dědic
Vzít si Mayu za manželku, zplodit s ní dítě… Pro Raffaeleho to byla výzva! To, že by tím do jeho impéria přibyl další lesklý šperk v podobě nadějné firmy, byl už jenom bonus navíc. A přesvědčit Mayu o tom, že je to i v jejím zájmu, nemohlo být těžké.
Ukázky

Italův dědic

69 Kč
Jak být šik v Paříži
Styl je v osobitosti! Aspoň Capucine s Karine v to pevně věří, když spustí módní blog Chic.
Ukázky

Jak být šik v Paříži

229 Kč
Japonský občasník
(1x)
Japonsko je jako země z jiného koutu vesmíru. Kombinace dlouhé izolace a geografické vzdálenosti od ostatních kultur z něj vytvořila svět, nad nímž zůstává rozum stát. Jaké to je, vyrůst v srdci Evropy a poté strávit dva roky v zemi vycházejícího slunce?
Ukázky

Japonský občasník

269 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>