Nejprodávanější tituly - červenec 2022

Zrádné srdce
Cressida je skvělá lučištnice a vždy poslouchala rozkazy svého otce, aby ubránili své území… jenže teď dostala úkol, který nedokáže splnit. Zbavit se jejich úhlavního nepřítele Eldrika, jehož dlouhá léta tajně sledovala a zamilovala se do něj!
Ukázky

Zrádné srdce

109 Kč
Na konci října
V indonéském utečeneckém táboře umírá nezvykle mnoho mladých lidí, údajně na krvácivou horečku. Světová zdravotnická organizace vysílá na místo špičkového amerického epidemiologa Henryho Parsonse, aby odebral vzorky.
Ukázky

Na konci října

357 Kč
Pakáž
(2x)
Uznávaná rakouská autorka Monika Helferová se v románovém zpracování vrací k vlastním kořenům a zkoumá detaily zásadních událostí, jež předcházely narození její matky, „spratka“.
Ukázky

Pakáž

267 Kč
Střepy na via Gemito
(3x)
Oceňovaný neapolský román nejen pro milovníky Eleny Ferrante.
Ukázky

Střepy na via Gemito

449 Kč
Zahrada, Rest
(6x)
Detektivní série Trujkunt dějově zasazená do nejvýchodnějšího cípu Česka, kde se běžně hovoří těšínsko-jablunkovským nářečím „po naszymu“, pokračuje povídkami Zahrada a Rest, v nichž se vrací na scénu svérázný major ostravské kriminálky Roman Saran.
Ukázky

Zahrada, Rest

313 Kč
Zaslíbené země
(3x)
Volné, dlouho očekávané pokračování mezinárodního bestselleru Klub nenapravitelných optimistů (prestižní Prix Goncourt des lycéens, přeloženo do 11 jazyků, 14 tisíc prodaných výtisků českého překladu).
Ukázky

Zaslíbené země

538 Kč
Žárlivost a jiné povídky
(6x)

Strhující sbírka napínavých příběhů od krále severské krimi.

Nevěra se nevyplácí a nakonec vždycky vyjde najevo. A když se vášeň proplete se žárlivostí, k pomstě zbývá už jen krůček. Dva úplně stejní horolezci bojují o krásnou řeckou servírku.

Žárlivost a jiné povídky

332 Kč
Za oknem
(1x)
Za vším hledej číslo 19.
Nemoc, kterou se během pár měsíců nakazily miliony lidí a která ochromila ekonomiku světa, se jmenuje Covid-19. V reakci na ni se 19 spisovatelů rozhodlo pomoci v boji proti jejím dopadům.
Ukázky

Za oknem

222 Kč
Na ostří nože
(3x)
Román Na ostří nože je vyzrálou ukázkou Maughamova umění. Je to příběh mladého Američana Larryho Darrella, který se jako letec dobrovolně účastnil první světové války.
Ukázky

Na ostří nože

357 Kč
Ztroskotání Christophera Martina
(2x)
Příběh námořníka, který ztroskotá a umírá na skalnatém útesu uprostřed moře. Cesta do hlubin lidské duše a k odhalení skutečného vlastního já.

Ztroskotání Christophera Martina

89 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 1000 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 100 > >>