Nejprodávanější tituly - srpen 2022

Bláznivá škola
Tahle škola vás bude bavit! Je totiž bláznivá! No uznejte sami, kde jinde byste si mohli při hodině přírodopisu vše vyzkoušet na vlastní kůži?

Bláznivá škola

314 Kč
Bridgertonovi – prequel: Za vším hledej Bridgertonovy
(1x)
Oblíbená série o rodině Bridgertonových se vrací v čase na konec 18. století k mladé Billie Bridgertonové, jejíž temperament se později projeví v mnoha dalších generacích. Billie je umíněná, nechová se jako dáma a celé dětství strávila potloukáním se po venkově s bratry Rokesbyovými.
Ukázky

Bridgertonovi – prequel: Za vším hledej Bridgertonovy

249 Kč
Brisingr
(1x)
Přísahy, zkoušky oddanosti, mocné síly se střetnou.
Ukázky

Brisingr

269 Kč
Břevno v oku
Soubor padesáti esejů s podtitulem „Lidé v roce 2022“ nápadem a strukturou volně navazuje na předešlou knížku Chlap kousl psa (2021). Společným tématem je mapovat „mozaiky lidské nátury, jak ji skládají špičkové vědecké časopisy“.

Břevno v oku

306 Kč
Buďte výjimeční
Kniha světově uznávaného odborníka na neverbální komunikaci nabízí průlomový pohled na pět účinných principů, které odlišují výjimečné lidi od ostatních.

Buďte výjimeční

386 Kč
Cesta do blikajícího pekla
(1x)
Do Mileny byste to nikdy neřekli. Když po práci vyzvedává svého syna v kostýmku bankovní úřednice nebo když vaří večeři… Přemýšlí přitom jen nad záminkou, jak zmizet z domu.

Cesta do blikajícího pekla

251 Kč
Cestovatelský deník
Cestovatelský deník se stane nepostradatelným parťákem na všech vašich cestách. Sepište si bucket list a dojmy z cizích krajů, splňte ležérní i odvážné výzvy, malujte, lepte fotky a vzpomínejte na všechna významná nej, která vám cestování dalo.
Ukázky

Cestovatelský deník

314 Kč
Čína
Edward Rutherfurd si získal a okouzlil miliony čtenářů svými velkolepými, široce pojatými ságami, v nichž líčí historii různých slavných míst po dobu života celých generací.

Čína

629 Kč
Čtyři knihy o architektuře
Dílo významného italského renesančního architekta seznamuje s hlavními antickými stavbami, zejména římskými.

Čtyři knihy o architektuře

511 Kč
Dávno ztracená
(2x)
I ta největší tajemství jednou vyjdou na povrch… Žena zavražděná v Anglii figurovala osmnáct let na seznamu pohřešovaných Dánů a angličtí vyšetřovatelé jsou v koncích. Chybí jim pachatel i motiv.

Dávno ztracená

269 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100