Nejprodávanější Kniha - srpen 2022

Billy Summers
(2x)
Nová Kingova kniha je částečně detektivkou a válečným příběhem, ale také románem o lásce, štěstí, osudu a složitém hrdinovi, který stojí před poslední možností vykoupit se.

Billy Summers

432 Kč
Bílý pramen
(3x)

Tato kniha je autorčiným holdem městu Aši, po kterém dnes neštěkne ani pes. Pořád zde nacházíme pozůstatky minulosti. Rozpadlé zdi domů, sklepy, studny. Je to krajina tajemná, kde si daň za historický vývoj vybrala příroda.

Ukázky

Bílý pramen

268 Kč
Bílý tesák A1/A2
Příběh o vlkovi, v jehož žilách koluje psí krev, je zpracován pro začínající čtenáře.
Ukázky

Bílý tesák A1/A2

224 Kč
Biochemie
Předkládaná učebnice přináší netradičním způsobem zpracované základy biochemie, nepřetížené nadbytkem faktografických údajů. Je určena pro vysokoškolské studenty, kteří již zvládli základy obecné, organické a analytické chemie.

Biochemie

738 Kč
Bolest přetrvává a cesta nekončí
Lubomír Vejražka navazuje svou novou knihou na dva tituly, ve kterých se rovněž zabýval často opomíjenými tématy souvisejícími s komunistickou represí a jejich nedostatečnou reflexí současnou společností.

Bolest přetrvává a cesta nekončí

233 Kč
Born to Run - Zrozeni k běhu
(3x)
Autor knihy se jako miliony jiných amatérských běžců aspoň jednou ročně vážně zranil.
Ukázky

Born to Run - Zrozeni k běhu

359 Kč
Božská rovnice
(2x)
Světoznámý astrofyzik nás tentokrát zve na pátrání po dokonalé rovnici, která by pomohla odhalit nejhlubší tajemství našeho světa a celého vesmíru.
Ukázky

Božská rovnice

267 Kč
Bretaňské speciality
Devátý případ pro komisaře Dupina, milovníka tučňáků a kofeinu, rodilého Pařížana za trest přeloženého do Bretaně – na konec světa.

Bretaňské speciality

296 Kč
Břevno v oku
Soubor padesáti esejů s podtitulem „Lidé v roce 2022“ nápadem a strukturou volně navazuje na předešlou knížku Chlap kousl psa (2021). Společným tématem je mapovat „mozaiky lidské nátury, jak ji skládají špičkové vědecké časopisy“.

Břevno v oku

306 Kč
Buďte výjimeční
Kniha světově uznávaného odborníka na neverbální komunikaci nabízí průlomový pohled na pět účinných principů, které odlišují výjimečné lidi od ostatních.

Buďte výjimeční

386 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100