Nejprodávanější e-knihy - srpen 2022
ostatní

Výpravy do divočiny - 20%
(4x)
Žijící legenda a průvodce sérií Zázračná planeta z produkce BBC, sir David Attenborough, vypráví příběh začátku své kariéry přírodovědce, dokumentaristy a popularizátora.
ostatní
Ukázky

Výpravy do divočiny

348 Kč
278 Kč
Vzdělaná - 20%
(7x)
Tara Westoverová poprvé vkročila do školní třídy, když jí bylo sedmnáct. K lékaři poprvé zašla ještě o několik let později. Vyrůstala na samotě v idažských horách, v mormonské rodině survivalistů a náboženských fanatiků.
ostatní
Ukázky

Vzdělaná

279 Kč
223 Kč
Dobří vojáci padli... - 20%
(1x)
Osobní vzpomínky na válečné útrapy i poválečnou perzekuci. Z řady autentických vyprávění válečného pilota vzniklo více než dvacet let po jeho smrti pozoruhodné pásmo jeho celého životního příběhu.
ostatní
Ukázky

Dobří vojáci padli...

219 Kč
175 Kč
Frida Kahlo a barvy života - 20%
(2x)
Mexiko, rok 1925. Sedmnáctiletá Frida Kahlo se chce stát lékařkou. Strašlivá autobusová nehoda však její plány zhatí. Pak potká Diega Riveru, proslulého malíře a lamače ženských srdcí, a po uši se do něho zamiluje. Když ji Diego požádá o ruku, okamžitě souhlasí.
ostatní
Ukázky

Frida Kahlo a barvy života

279 Kč
223 Kč
Josephine Bakerová - Tanec jejího života - 20%
(2x)
Než začala Josephine Bakerová vystupovat v Revue Negre, žila v chudinské čtvrti a živila rodinu, jak se dalo.
ostatní
Ukázky

Josephine Bakerová - Tanec jejího života

382 Kč
306 Kč
Nevšední zápisky ze Šanghaje - 20%
(2x)
Společně s manželkou a dvěma malými dětmi strávil Lukáš Mohelský tři nezapomenutelné roky na pracovním pobytu v Šanghaji. V jeho průběhu se navíc rozrostli o pátého člena, u jehož porodu byl osobně přítomen.
ostatní
Ukázky

Nevšední zápisky ze Šanghaje

209 Kč
167 Kč
Proces s Oscarem Wildem - 20%
Mistra bonmotu nezachránil před pádem z výsluní ani jeho proslavený humor Jednou z nejznámějších milostných afér literární historie je románek ve své době mimořádně oblíbeného spisovatele a dramatika Oscara Wilda a lorda Alfreda Douglase.
ostatní
Ukázky

Proces s Oscarem Wildem

290 Kč
232 Kč
Přes Zábradlí k Cimrmanům - 20%
Životopis známého herce, „doktora inženýra“ Jana Hraběty skvěle doplňuje řadu oblíbených knih s cimrmanovskou tematikou. A opravdu je co vyprávět – zlínský rodák se vyučil elektromechanikem a poté se živil jako řidič z povolání, opravář motorů či osvětlovač v Divadle Na Zábradlí.
ostatní
Ukázky

Přes Zábradlí k Cimrmanům

279 Kč
223 Kč
Setkání s Dianou Phipps Sternbergovou - 20%
(1x)
Životopisný příběh Diany Phipps Sternbergové se odehrává na pozadí pestrého dějinného i společenského vývoje od poloviny minulého století až do dnešních dní. Faktograficky velmi zajímavé dílo seznamuje čtenáře s výraznou osobností slovutného českého rodu Sternbergů.
ostatní
Ukázky

Setkání s Dianou Phipps Sternbergovou

279 Kč
223 Kč
Smrt na kůru - 20%
(1x)
Likvidace zastupujícího říšského protektora Heydricha bývá považována za jeden z nejodvážnějších činů nejen v kontextu československého odboje, ale celé druhé světové války. Román Smrt na kůru ukazuje přípravu k likvidaci nacistického smrtihlava.
ostatní
Ukázky

Smrt na kůru

248 Kč
198 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 301 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 31 > >>