Nejprodávanější knihy - srpen 2022
medicína

Perioperační zásady v kostce - 11%
Praktická kniha kapesního formátu obsahuje shrnutí perioperačních zásad a standardů k zajištění bezpečí pacienta i sálového personálu.
medicína

Perioperační zásady v kostce

242 Kč
215 Kč
Teoretické základy metody Neuro-vývojové stimulace - 11%
Autorka PhDr. Marja Volemanová, PhD., původem z Holandska, se zabývá problematikou přetrvávajících primárních reflexů již řadu let.
medicína

Teoretické základy metody Neuro-vývojové stimulace

441 Kč
392 Kč
Vývojová neuropsychologie - 11%
Publikace se věnuje základním otázkám vzniku a vývoje mozku a psychiky, a to nejen z teoretického pohledu – zachycení vývojového a časového hlediska nese řadu praktických aspektů podstatných pro práci s dětmi, dospívajícími i dospělými.
medicína

Vývojová neuropsychologie

395 Kč
351 Kč
Základy dětské neurologie - 11%
Dětská neurologie zažívá dynamické a současně krásné období revolučních pokroků v diagnostice i léčbě řady onemocnění, z nichž mnohá donedávna neměla známou příčinu nebo byla pokládána za neléčitelná, popřípadě pro ně platilo obojí.
medicína

Základy dětské neurologie

441 Kč
392 Kč
Základy klinické rehabilitace - 11%
Moderní učebnice Základy klinické rehabilitace přináší studentům lékařských fakult a studentům fyzioterapie bakalářského studia soubor základních poznatků z oboru rehabilitace, které jsou nezbytné pro základní seznámení se s tímto oborem.
medicína

Základy klinické rehabilitace

450 Kč
400 Kč
Závislosti - 11%
Učební text určený primárně studentům psychologických, ale i dalších společenskovědních oborů a pracovníkům pomáhajících profesí, kteří se setkávají s lidmi trpícími či ohroženými různými druhy závislostí.
medicína

Závislosti

359 Kč
319 Kč
Zdravá záda / Zdravá chůze - 11%
Hlavní téma knihy je práce svalů v době pohybu.
medicína

Zdravá záda / Zdravá chůze

360 Kč
320 Kč
Cvičebnice anatomie pro studenty - 11%
Komplexní cvičebnice anatomie, v níž jsou cvičení a úkoly uspořádány do kapitol podle tělesných soustav. Každá kapitola obsahuje shrnutí dané oblasti, definice klíčových pojmů a celobarevné ilustrace s terminologií.
medicína
Ukázky

Cvičebnice anatomie pro studenty

711 Kč
632 Kč
Diferenciální diagnostika v pediatrii - 11%
Příručka chce pomoci lékaři prvního kontaktu v řešení problému dětského pacienta a přispět ke zvýšení kompetence, ale i profesního uspokojení praktického dětského lékaře.
medicína

Diferenciální diagnostika v pediatrii

315 Kč
280 Kč
Genitál pro muže kapitál - 11%
Kniha se zabývá zdravím muže, z pohledu urologa, androloga a psychologa. Podává přehled nejčastějších zdravotních i psychologických problémů, které přicházejí s určitým věkem muže a zaměřuje se na jejich léčbu a prevenci.
medicína

Genitál pro muže kapitál

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 90 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 9 > >>