Nejprodávanější knihy - srpen 2022
medicína

Předoperační vyšetření dospělých - 11%
Přichází druhé, přepracované a rozšířené vydání praktické příručky (nevelké rozsahem, ale podstatné a hutné svým obsahem) shrnující na jednom místě všechny aspekty předoperačního vyšetření.
medicína

Předoperační vyšetření dospělých

225 Kč
200 Kč
Rozdělené self - 11%
Člověk v pozici outsidera, který se odcizil sám sobě a společnosti, nemůže prožívat sebe samého či ostatní jako „skutečné“.
medicína

Rozdělené self

329 Kč
292 Kč
Sociální psychologie - 11%
Poznejte progresivní obor sociální psychologie v celé jeho šíři!
medicína

Sociální psychologie

1 619 Kč
1 439 Kč
Somatologie - 11%
Základní učebnice předmětu Základy anatomie a fyziologie člověka od renomovaného autora učebnic a skript a přednášejícího somatologie, anatomie a kineziologie. Publikace je doplněna téměř dvěma sty obrázky, které doplňují a ilustrují text.
medicína

Somatologie

314 Kč
279 Kč
Humanistická hypnóza - 11%
Olivier Lockert je uznávaný hypnoterapeut, školitel a autor mnoha odborných i populárních knih. Jeho knihy o hypnóze byly přeloženy do 14 jazyků a prodávají se ve více než 60 zemích světa. V češtině vychází kniha tohoto autora poprvé.
medicína

Humanistická hypnóza

288 Kč
256 Kč
Komplexní kineziologický rozbor - 11%
Komplexní kineziologický rozbor je základní diagnostický prostředek fyzioterapie a myoskeletální medicíny. Srozumitelnou formou seznamuje s problematikou funkčních poruch pohybového systému a prezentuje základní rozdělení těchto poruch...
medicína

Komplexní kineziologický rozbor

314 Kč
279 Kč
Manuál moderního nonkonformisty - 11%
(2x)
Publikace se skládá ze tří částí.
V první nazvané Teorie nonkonformismu se čtenář seznámí se základními myšlenkami kontrariánství. Jedná se o stručný příspěvek ke klasifikaci a typologii nonkonformismu a konformismu.
medicína

Manuál moderního nonkonformisty

126 Kč
112 Kč
Orgánové transplantace u dětí - 11%
Již mnoho let pořádá Pediatrická klinika 2. LF UK a FN v Motole pravidelné odborné semináře pro vedoucí lékaře dětských lůžkových oddělení a jejich spolupracovníky. Jejich cílem je vzájemné setkávání, ale také sdílení medicínských zkušeností.
medicína

Orgánové transplantace u dětí

225 Kč
200 Kč
Revmatologie - 11%
Druhé aktualizované a rozšířené vydání učebnice základního významu pro specializační vzdělávání v oboru revmatologie i pro jeho další rozvoj v České republice.
medicína

Revmatologie

1 976 Kč
1 756 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 90 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 > >>