Nejprodávanější audioknihy ke stažení - srpen 2022

Hrdinové

Již staří Řekové se zmítali ve víru vášní. A teď je u toho šmíruje britský vtipálek! Když se Prométheovou zásluhou věk bohů Řecku přejedl a prosadili se bájní hrdinové, začalo být u tamního moře dusno...

Ukázky

Hrdinové

439 Kč
Kočka mezi holuby
Meadowbank byl jednou z nejúspěšnějších dívčích škol v Anglii. Ředitelka – slečna Bulstrodová – tu sice velela pevnou rukou, ale srdce měla pro všechny otevřené. To místo bylo jejím celoživotním dílem a ona ho milovala.
Ukázky

Kočka mezi holuby

349 Kč
Maigret a zločin na vsi
Nebyla to jen chuť na ústřice a bílé krajové víno, které přiměly komisaře vydat se po boku vystrašeného učitele do Saint-André, malé vesničky na západním pobřeží Francie. Byla tu také podobnost toho místa s tím, které Maigret tak dobře znal…
Ukázky

Maigret a zločin na vsi

299 Kč
Malý tyran
Kniha Malý tyran se zrodila ze setkání s dětmi a jejich utrápenými rodiči a patří k bestsellerům knižního trhu. Pojednává nejen o příčinách a léčbě dětské panovačnosti, ale o skutečných výchovných potřebách malých dětí.
Ukázky

Malý tyran

349 Kč
Oko světa
V zapadlém kraji zvaném Dvouříčí, jenž proslul pouze dvěma věcmi – kvalitním tabákem a tvrdohlavostí místních obyvatel –, žije trojice mladíků, pro které je největším rozptýlením občasný příjezd formana či návštěva potulného pěvce.
Ukázky

Oko světa

679 Kč
Píseň o Viktorce
(1x)
Známá postava Babičky Boženy Němcové rozehrála autorovu fantazii tak, že básnicky ztvárnil její osobnost, osudy i city, jimiž hořelo i trpělo její srdce, a promítl do nich spisovatelčin trpký lidský a citový úděl.
Ukázky

Píseň o Viktorce

99 Kč
Pod sněhem
(8x)

Přežít ve zdraví rodinnou oslavu? To už je snazší projít minovým polem!

Tři sestry, jedno auto a pořádně dusná atmosféra. První si veze dvě dcery, mimino a psa, druhá svého syna, třetí kocovinu. Tak začíná románový příběh...

Ukázky

Pod sněhem

369 Kč
Pohádky s Eduardem Cupákem

Kompilace z pohádkových titulů, které vytvořil velikán české poválečné generace, mistr dramatického patosu i komediální nadsázky, talentovaný herec a vypravěč s podmanivým hlasem EDUARD CUPÁK.

Ukázky

Pohádky s Eduardem Cupákem

62 Kč
Případy Soudce Ti. Hodný, zlý a soudce Ti
Věhlasný soudce Ti musí učinit přítrž vydírání vraha, který hrozí, že každý den zavraždí jednu namátkou vybranou osobu.
Ukázky

Případy Soudce Ti. Hodný, zlý a soudce Ti

299 Kč
Půlnoční knihovna
(7x)

Který život je pro nás ten pravý?

Každý z nás už někdy přemýšlel nad tím, jestli ve svém životě nemohl udělat něco jinak a kam by ho takové rozhodnutí posléze nasměrovalo.

Ukázky

Půlnoční knihovna

379 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 484 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 49 > >>