Nejprodávanější audioknihy ke stažení - srpen 2022

Božská rovnice
Má vesmír plán? Anebo s námi hraje a bude hrát kostky?
M
Ukázky

Božská rovnice

297 Kč
Dámský gambit
(13x)

Je načase, aby šachové mistrovství USA vyhrála žena. Aby ho vyhrála ONA. Pro holky prý tahle hra není. Jenže ji do ní zasvětil údržbář ze sirotčince, kde ji americký stát mocně dopoval sedativy, aby nevyčuhovala.

Ukázky

Dámský gambit

399 Kč
Děti Duny
(1x)

Potomci božského otce zdědili nejen jeho schopnosti, ale i vizi budoucnosti... Paul Atreides, spasitel Duny, zmizí v poušti a za sebou zanechává Arrakis ve stavu, který jen zčásti odpovídá jeho představám ....

Ukázky

Děti Duny

459 Kč
Hrrr na ně!
20. díl ze Zeměplošského cyklu, nejlegračnější a nejpodivuhodnější fantasy v této i jakékoliv jiné Galaxii.
Ukázky

Hrrr na ně!

399 Kč
Kniha radosti
(1x)
Svět kolem nás se rychle proměňuje, jsme svědky tragédií celosvětového významu, katastrof, (nejen) osobních neštěstí, nemocí, smrti – lze vůbec v takovém světě, v takové době prožívat radostný život a nenechat strasti, aby nás pohltily?
Ukázky

Kniha radosti

348 Kč
Ruka

Desátý díl série případů komisaře Wallandera skrývající novelu a autorův doslov. Po třiceti letech na stejném pracovním místě chce unavený a nevrlý komisař Kurt Wallander konečně něco změnit...

Ukázky

Ruka

299 Kč
Řád není všechno
(1x)
Oceňovaný komentátor a psycholog ve své předchozí knize 12 pravidel pro život nabídl „protilátky proti chaosu“ v našich životech: odvěké pravdy, uzpůsobené pro moderní život plný úzkostí.
Ukázky

Řád není všechno

349 Kč
12 pravidel pro život
(3x)
Co by měl znát každý člověk v moderním světě? ptá se renomovaný psycholog Jordan B. Peterson a jeho odpověď na tuto nesnadnou otázku v sobě jedinečně propojuje odvěké pravdy a ohromující objevy nejsoučasnějšího vědeckého výzkumu.
Ukázky

12 pravidel pro život

299 Kč
Doba z druhé ruky
(6x)
Četba z knihy oceněné Nobelovou cenou za literauru za rok 2015. Zcela výjimečná kniha mimořádné autorky, nabízí hlubokou sondu do ruské společnosti a pomáhá porozumět jejímu současnému vývoji.
Ukázky

Doba z druhé ruky

99 Kč
Princ Mamánek
(3x)
Originální pohádka od herce, režiséra a hudebníka Jana Budaře. Těší se, až se stane králem, jenže ostatní se toho dne obávají. Rozmazlený princ Ludvík Otomar Karel XII. zrozený "Vznešený" nikdy neopustil království...
Ukázky

Princ Mamánek

199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 485 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 49 > >>