Nejprodávanější e-knihy - srpen 2022

Buďte výjimeční
Kniha světově uznávaného odborníka na neverbální komunikaci nabízí průlomový pohled na pět účinných principů, které odlišují výjimečné lidi od ostatních.
Ukázky

Buďte výjimeční

365 Kč
Bystřejší mozek
Zahoďte představu, že stáří znamená úpadek intelektu. Věda přináší dobré zprávy! Mozek si můžeme zlepšovat v každém věku: posilovat neuronové sítě, stimulovat růst nových mozkových buněk i odvracet degenerativní onemocnění.
Ukázky

Bystřejší mozek

269 Kč
Cesta z prachu
Cesta z prachu zrcadlí skutečný příběh jedné ženy. Příběh o domácím násilí, zneužívání, smrti, ale zároveň o naději a cestě, jak najít sama sebe. V autobiografické knize autorka surově vypráví o životní pouti, která v sobě skrývá šokující odhalení a tajemství.
Ukázky

Cesta z prachu

299 Kč
Císařova past
Blíží se volba německého kancléře. O post bojují dva velmi odlišní kandidáti – patriotka, která pozici drží už šestnáct let, a populista přiživující nacionalistické nálady ve společnosti. Výsledek těsného souboje závisí na tom, co přesně se odehrálo 30. dubna 1945 v bunkru pod Berlínem.
Ukázky

Císařova past

349 Kč
Cizinka
Dcera dvou hluchých rodičů prožívá divoké, ale křehké dětství v živelné italské čtvrti v New Yorku. Když je jí šest let, rodiče se rozejdou a matka ji vytrhne z domáckého prostředí a přestěhuje se s ní do malého městečka na italském venkově.
Ukázky

Cizinka

249 Kč
Co když žádné zítra nebude?
Slíbily si, že jejich přátelství přetrvá až do smrti. Nečekaly, že se to stane tak brzy, navíc že je ještě předtím rozdělí sám život.
Ukázky

Co když žádné zítra nebude?

199 Kč
Čarodějka od jezera bohů
Dle Proroctví se blíží Sedmé milénium. S ním prý přijde Temný pán – mág ze Světa stínů – a prastaré zlo, které nás ovládne. Osobně si ale myslím, že je to žvást. Žádná magie není.“
Ukázky

Čarodějka od jezera bohů

299 Kč
Čas třešní
Aurélie a André jsou šťastný milenecký pár a zdá se, že se jim právě daří i profesně. Na naléhání svého nakladatele uspořádá André s velkým úspěchem autorské čtení.
Ukázky

Čas třešní

239 Kč
Člověk za oponou
Novináře Marka „Terence“ Vráze osloví s nabídkou doživotně odsouzený dvojnásobný vrah zvaný Rys. Chce, aby Terence objasnil nedávnou smrt jeho bratra Fritze, kterou policisté odložili jako sebevraždu. Rys policejní verzi nevěří a tvrdí, že Fritz by si dobrovolně život nevzal.
Ukázky

Člověk za oponou

209 Kč
Čokoládový průšvih
Některé věci jsou pro Isabelle absolutně nepostradatelné: ranní káva. Práce v báječném květinářství. A nudlová polévka v restauraci na protější straně ulice.
Ukázky

Čokoládový průšvih

249 Kč
Zobrazuji 931 - 940 z 1000 položek
<< < 1 .. 92 93 94 95 96 .. 100 > >>