Nejprodávanější e-knihy - srpen 2022

Doktorka z domu Trubačů - 20%
(5x)
Literárním zpracováním osudu lékařky přezdívané „český Albert Schweitzer“ přiblížila Ilona Borská výjimečnou osobnost Vlasty Kálalové-Di Lottiové. Léčila, milovala, studovala, přednášela a cestovala s umanutou odvahou jít za svým snem.
Ukázky

Doktorka z domu Trubačů

249 Kč
199 Kč
Dopamin - 20%
(1x)
Proč v čase hojnosti, bohatství, svobody a technologického a medicínského pokroku nebývale postrádáme pocit štěstí a cítíme se naopak mizerně?
Ukázky

Dopamin

299 Kč
239 Kč
Dům Páně - 20%
Román z lékařského prostředí s výraznými autobiografickými prvky, který při svém uvedení na americký knižní trh v roce 1978 způsobil doslova poprask v literárních i medicínských kruzích.
Ukázky

Dům Páně

298 Kč
238 Kč
Duna: Lady z Caladanu - 20%
Druhá část třídílné série z vesmíru Duny se odehrává v době bezprostředně předcházející klíčovým událostem legendárního románu Franka Herberta, v bouřlivých časech, než šlechtický rod Atreidů přestěhoval své operace z planety Caladan na poušť.
Ukázky

Duna: Lady z Caladanu

419 Kč
335 Kč
Důvod k naději - 20%
Světově uznávaná bioložka a ochránkyně přírody Jane Goodallová změnila svým výzkumem v šedesátých 20. století pohled na chování šimpanzů a významně se zasloužila o jejich ochranu.
Ukázky

Důvod k naději

359 Kč
287 Kč
Dvůr stříbrných plamenů - 20%
(6x)

Čtvrtý díl bestsellerové série Dvůr trnů a růží Nesta Archeron se marně snaží zapomenout na hrůzy války a vydobýt si své místo mezi vznešenými vílami. Na Nočním dvoře navíc stále potkává Cassiana, který ji přivádí k zuřivosti… a zároveň ji nebezpečně přitahuje.

Ukázky

Dvůr stříbrných plamenů

349 Kč
279 Kč
Eklektik Bastard - 20%
Sarkasticky laděné příběhy psané formou povídkového komiksu vycházejí ze života současných třicátníků žijících v Bratislavě. Společně, i když každý sám, prožívají internetovou dospělost, ačkoliv neměli internetové dětství.
Ukázky

Eklektik Bastard

198 Kč
158 Kč
Globální dějiny a postliberální společnost - 20%
(1x)
Kniha přibližuje v širších historických, politických, kulturních a ekonomických souvislostech globální dějiny Eurasie od poloviny prvního tisíciletí našeho letopočtu po počátek jednadvacátého století.
Ukázky

Globální dějiny a postliberální společnost

799 Kč
639 Kč
Grandhotel Schwarzenberg - Začátek nových časů
(1x)
Grandhotel Schwarzenberg je oblíbený u hostů z celého světa. Karel navíc uskutečnil svůj sen, otevřel si na Predigtstuhlu horský hotýlek a údajně našel velkou lásku. Anna v ni však nevěří. Není její syn láskou pouze zaslepený?
Ukázky

Grandhotel Schwarzenberg - Začátek nových časů

199 Kč
Habsburkové. Vzestup a pád světové velmoci - 20%
Portrét pozoruhodné dynastie, která, ať se nám to líbí nebo ne, ovlivnila charakter naší vlasti, Evropy i celého světa.
Ukázky

Habsburkové. Vzestup a pád světové velmoci

349 Kč
279 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>