Nejprodávanější tituly - srpen 2022
romantika

Nevinná léčka - 11%
(1x)
Harry je úspěšný chovatel závodních koní, tak trochu dobrodruh a zarytý svobodný mládenec, který rozhodně nemá v úmyslu nechat se chytit do léčky zvané manželství.
romantika

Nevinná léčka

287 Kč
255 Kč
Pošli svíci po řece - 11%
Když si manžel sbalil věci a odešel za jinou, mohla třicátnice Aneta udělat dvě věci – propadnout depresi, nebo sebrat síly a restartovat svůj život.
romantika

Pošli svíci po řece

314 Kč
279 Kč
Příběh plný tajemství - 20%
Lucy Kingová: Příběh plný tajemství Slíbil jsem ti, že se o tebe postarám, a hodlám to dodržet. Když to Finn Georgii řekl, bylo to pro ni krásnější než to nejromantičtější vyznání. Tak moc potřebovala najít v životě pevný bod!
romantika
Ukázky

Příběh plný tajemství

69 Kč
55 Kč
Štěstí v neštěstí - 11%
Isabelle se jako mladá stážistka v pařížské galerii umění seznámí s Putnamem Armstrongem – bohatým, laskavým, starším a od světa odloučeným mužem.
romantika

Štěstí v neštěstí

269 Kč
239 Kč
Tajemství zámku Ashmore - 11%
(1x)
První kniha z nové série od autorky úspěšné Dynastie Morlandů se odehrává na samém počátku 20.
romantika

Tajemství zámku Ashmore

359 Kč
319 Kč
Tím to nekončí - 20%
Tessa milovala svou práci hlavně proto, že milovala svého šéfa. Nikdy se jí ale nepodařilo, aby ji Noah Graystone viděl jako ženu – vnímal ji za každých okolností jen a pouze jako svou loajální asistentku.
romantika
Ukázky

Tím to nekončí

69 Kč
55 Kč
Bridgertonovi: Vévoda a já - 20%
(3x)
Simon Basset, vévoda z Hastingsu, vymyslel plán, jak se zbavit všech dohazovačů a vdavekchtivých dívek ze společnosti. Předstírá náklonnost k půvabné Daphne Bridgertonové, mladší sestře svého přítele, s níž uzavře dohodu, že se jí bude naoko dvořit.
romantika
Ukázky

Bridgertonovi: Vévoda a já

209 Kč
167 Kč
Jeden plus jedna - 11%
(1x)
Představte si, jak by mohl vypadat příšerný život: manžel vás opustil a rodině nepřispívá ani penny.
romantika

Jeden plus jedna

359 Kč
319 Kč
S láskou, Lukov - 11%
(1x)
Kdyby někdo Jasmine Santosovou požádal, aby popsala posledních pár let svého života jediným slovem, určitě by bylo sprosté.
romantika

S láskou, Lukov

359 Kč
319 Kč
Hotýlek na Islandu - 11%
(8x)
Lucy nic nechybí, má dobrou práci v hotelu a přítele. Jenže stačí jedna jediná nehoda a vše se změní – dostane padáka a kopačky. Její život je náhle v troskách, nedaří se jí najít novou práci, úspory docházejí a už brzy nezbude nic jiného než se přestěhovat zpátky k rodičům, a to za žádnou cenu nechce. Takže když jí personální agentura nabídne místo manažerky hotýlku Polární záře na Islandu, okamžitě přijme i přes to, že nesnáší zimu.
romantika

Hotýlek na Islandu

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 517 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 52 > >>