Nejprodávanější tituly - srpen 2022
romantika

Milenky - 20%
Pod hladinou všedních vztahů a pocitů jsou tajná místa vyhražená snům o docela novém pojetí života. Umělecká sochařka žijící v Montaně, Grace Rodriguezová, tak tedy prožívá svůj životní příběh vdané ženy bez zaujetí a vášně až do doby,...
romantika
Ukázky

Milenky

89 Kč
71 Kč
Pařížský polibek - 20%
(1x)
Příběh sochařek z ateliéru Augusta Rodina: Camille Claudelové a Jessie Lipscombové. Umění, láska, vášeň a zrada…
romantika
Ukázky

Pařížský polibek

297 Kč
238 Kč
Závazek - 20%
Historická romance zasazená do období 1100 n.l., kdy Anglie byla zasažena smrtí Viléma II. a na královský trůn nastupuje Jindřich I. Gillian nikdy nebyla obyčejná dívka. Její život už od raného dětství byl provázen viděním věcích budoucích.
romantika
Ukázky

Závazek

120 Kč
96 Kč
Rok Patrika
(4x)
Domácí násilí je ožehavé téma, které se týká všech společenských vrstev. Cílem knihy je ukázat, že nikdo by se neměl v podobné situaci stydět, bát se ostudy nebo čehokoliv jiného. Novela je prvotinou autorky Kláry Bártové.
romantika

Rok Patrika

224 Kč
Vášnivý sprosťák - 11%
Nic není lepšího než sex s ex… pokud se nezamiluješ.
romantika

Vášnivý sprosťák

331 Kč
294 Kč
Božský cizinec - 11%

Božská kombinace sexu, drzosti a emocí! Sara Dillonová, nadaná finanční asistentka, se při útěku od svého nevěrného přítele přestěhuje do NY. Unavená několikaletým stereotypem hledá povyražení bez přílišných závazků.

romantika

Božský cizinec

358 Kč
318 Kč
Deník - 20%
(10x)
Proslulá kniha obsahuje deníkové záznamy židovské dívky, která se s rodinou za války ukrývala před nacisty ve skrýši starého domu na předměstí Amsterodamu.
romantika
Ukázky

Deník

199 Kč
159 Kč
Banánové rybičky - 11%

Knižní vydání populárního pořadu České televize, v němž Halina Pawlowská dává náměty, návody a podněty, JAK PŘEŽÍT různé situace – neopětovanou lásku, pubertu svých dětí, diety, trapné chvíle, nevěru, zradu, sex, nakupování, společenskou událost,...

romantika

Banánové rybičky

179 Kč
159 Kč
Božský bastard - 11%
(1x)
Chloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náročný, neomalený, bezohledný – a naprosto neodolatelný. Božský bastard.
romantika

Božský bastard

358 Kč
318 Kč
S elegancí ježka - 11%
(7x)
Francouzský bestseller. Román psaný ironickým jazykem se odehrává v Paříži. Je vyprávěn dvěma postavami - pětačtyřicetiletou domovnicí Reneé, která je posedlá filosofií, a dvanáctiletou Palomou, která se rozhodla, že 16. června spáchá sebevraždu.
romantika

S elegancí ježka

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 511 - 520 z 526 položek
<< < 1 .. 50 51 52 53 > >>