Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - září 2022
horory

Žhářka-filmová obálka
(1x)
Nevinnost a krása sežehnuté zlem a hrůzou. Mladí studenti se účastnili přísně tajného vládního experimentu určeného k vytvoření mimořádných psychických sil. Dva z nich se později vzali a narodilo se jim dítě. Dcera.
horory

Žhářka-filmová obálka

342 Kč
Písně mrtvého snivce
Debutová sbírka povídek jednoho z největších současných autorů weird fiction, velmistra hororového žánru, spisovatele, který od osmdesátých let minulého století spřádá podivné příběhy, v nichž z nočních můr vystupuje iracionalita existence.
horory

Písně mrtvého snivce

332 Kč
Povznesení
(3x)
Scott Carey vypadá stále stejně, přesto ale neustále ztrácí na váze. Je tu také pár dalších podivností. Váží stejně v oblečení i bez něj. Se svým problémem se svěřuje doktoru Ellisovi.
horory

Povznesení

270 Kč
Děsivé historky
Co kdyby v poštovní schránce žila příšera?
horory

Děsivé historky

233 Kč
Misery
Zjednodušená četba pro úroveň Level 6 - Advanced (3000 headwords).
horory

Misery

232 Kč
Cujo
Bylo, nebylo, a není to tak dávno, do městečka Castle Rock přišel netvor… Doslova a do písmene kousavý román, plný napětí a hrůzy zavede čtenáře do známého městečka Castle Rock. Jeho zdánlivý pokoj naruší bernardýn nakažený vzteklinou.
horory

Cujo

270 Kč
Dědicové děsu
Deset povídek, deset mladých autorů a inspirace klasikem hororu H. P. Lovecraftem. Nečekejte ale obvyklá žánrová klišé, každý z příběhů v této knize je trochu jiný.
horory

Dědicové děsu

269 Kč
Hrobník
(1x)
1893: Augustin Rothmayer pracuje jako hrobník na známém vídeňském ústředním hřbitově.
horory

Hrobník

359 Kč
Magořina
(1x)
Příběh, který zpočátku může vypadat jako klasický popcornový horůrek, se záhy mění v něco mnohem podivnějšího. Mistr bizarností Carlton Mellick III bere klasické schéma teenagerské vyvražďovačky a s potutelným úsměvem ho prohání mixérem.
horory

Magořina

251 Kč
Malý strašidelník
Strašidla a mytické bytosti, objevující se pověstech a v pohádkách většinou vyvolávají děs a hrůzu, mohou škodit, ale i pomáhat. Některá vypadají jako podivné odpudivé příšery či přízraky, jiná jsou na pohled krásná.
horory

Malý strašidelník

179 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 53 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>