Nejprodávanější knihy - září 2022
světová

Hlad. Žízeň - 11%
(6x)

Dvojitá porce temné imaginace slovenského spisovatele Jozefa Kariky vychází jako dvojkniha Hlad. Žízeň. Každá z knih nabízí samostatný zážitek, při čtení obou však příběh dostává nové významové vrstvy.

světová
Ukázky

Hlad. Žízeň

403 Kč
358 Kč
Neklidná krev - 11%
(7x)
Pravé zlo nezničí ani čas. Pátý případ Cormorana Strika a Robin Ellacottové. Soukromého detektiva Cormorana Strika osloví s prosbou o pomoc žena, jejíž matka před čtyřiceti lety zmizela za podivných okolností.
světová
Ukázky

Neklidná krev

629 Kč
559 Kč
Euforie - 11%
(2x)

Euforie je fiktivním záznamem posledního roku života Sylvie Plathové, končící dva měsíce před její smrtí. V první osobě vypráví o střetu intelektuálních potřeb s mateřskými povinnostmi, o lásce k dětem a životní potřebě psaní.

světová

Euforie

358 Kč
318 Kč
Musím tě zradit - 11%
(7x)
Nikomu nevěř, nic neříkej. Strhující román od autorky bestselleru V šedých tónech.
světová
Ukázky

Musím tě zradit

404 Kč
359 Kč
North Korea Travel Agent - 11%
(3x)

Ještě pořád máte šanci o tom nevědět, nečíst to a zůstat v klidu. Žila byla jedna holčička, narodila se v pracovním táboře, ale pohádka to není. Aby to peklo přežila, musela nejprve zemřít.

světová
Ukázky

North Korea Travel Agent

351 Kč
312 Kč
Děda - 11%
(2x)

V románu Děda nabízí Jan Novák další příběh spojený s vlastní rodinou; jak naznačuje lapidární název, vyprávění se tentokrát točí kolem autorova dědečka, středočeského zemědělce, jehož semlely dějiny i zvůle komunistické moci.

světová
Ukázky

Děda

313 Kč
278 Kč
Kocour, který zachraňoval knihy - 11%
(10x)
Japonský bestseller číslo 1 přináší oslavu knih, koček a lidí, kteří je milují. Středoškolák Rintaró Nacuki, zanícený knihomol, se chystá zavřít knihkupectví-antikvariát, které zdědil po svém milovaném dědečkovi.
světová
Ukázky

Kocour, který zachraňoval knihy

312 Kč
278 Kč
Poslední hřebík - 11%
(2x)
Finále bestsellerové severské krimi série s Fabianem Riskem! Vydírá. Zneužívá. Mučí. Znásilňuje. Dopouští se nejodpornějších věcí, aby dosáhl nejvyšších pozic. Jmenuje se Kim Sleizner a vede kodaňské policejní oddělení.
světová

Poslední hřebík

404 Kč
359 Kč
Strašlivá závrať - 11%
(4x)
Bůh nehraje se světem kostky, prohlásil Albert Einstein. Na což by mu Benjamín Labatut odpověděl, že Bůh možná ne, ale ďábel ano. Strašlivá závrať je románem faktu o vědcích, kteří ve svých oborech učinili převratné objevy.
světová
Ukázky

Strašlivá závrať

296 Kč
263 Kč
Trieste Centrale - 11%
(3x)
Trieste Centrale je malou odbočkou velkého románu Winterbergova poslední cesta. Pan Winterberg cestuje ze Západního Berlína do italského Terstu. Chce, aby jeho žena byla šťastná.
světová
Ukázky

Trieste Centrale

221 Kč
196 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>