Nejprodávanější tituly - září 2022
sci-fi a fantasy

Pán prstenů - 20%
(4x)
Druhý díl trilogie Pán prstenů, která vypráví o nebezpečné cestě Froda, který musí opustit ospalou vesničku Hobitín v Kraji a vydat se na nebezpečnou cestu přes celou Středozem k Puklinám osudu, aby zničil Prsten, a zmařil tak Sauronovy temné plány.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Pán prstenů

148 Kč
118 Kč
Dobrodruh Conan - 11%

Sbírka obsahuje povídky Služebníci Bit-Jakinovi, Za Černou řekou, Černý cizinec, Zambulští lidožrouti a Rudé hřeby v novém překladu Romana Tilcera s přihlédnutím k původním Howardovým textům.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Dobrodruh Conan

529 Kč
470 Kč
Mycelium II:  Led pod kůží - 11%
(6x)

Druhá z posvátných össenských drog. Zaostří mysl na vzdálený cíl. Ukáže směr. Najde spojení. Otevře cestu odsud až do vesmíru. A z vesmíru – sem.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Mycelium II: Led pod kůží

448 Kč
398 Kč
Děti Duny - 11%
Třetí díl monumentání ságy. Paul Atreides mizí v poušti. Za sebou zanechává Arrakis, v bezútěšné poušti se objevuje stále víc zeleně – ale také kněžské byrokracie, která se ohání jeho jménem.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Děti Duny

449 Kč
399 Kč
Atlasova šestka - 11%
(3x)
Alexandrijská společnost, sdružení správců dávno ztraceného vědění největších civilizací a přední tajný spolek magických akademiků na světě.
sci-fi a fantasy

Atlasova šestka

404 Kč
359 Kč
Mrtvý na Pekelném vrchu - 11%
(5x)
Historická detektivka či špionážní thriller z období tureckých nájezdů se svéráznými hrdiny – ostříleným válečným veteránem Steinem a vzdělaným notářem se slabostí pro ženy a víno Barbaričem. Ti řeší případ vraždy šlechtice a velezrady.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Mrtvý na Pekelném vrchu

268 Kč
238 Kč
Život válečníka - 11%
Říkali mu Sebasttyen. Říkali mu Nezrozený. Říkali, že spálí svět na popel…
sci-fi a fantasy

Život válečníka

449 Kč
399 Kč
Fulgrim - 11%
Graham McNeill vypráví v dalším vzrušujícím románu ze série Horovo kacířství příběh o tragickém selhání primarchy Fulgrima.
sci-fi a fantasy

Fulgrim

350 Kč
311 Kč
Pád Gondolinu - 11%
(2x)
Příběh z dávnověku Tolkienova světa, pojedávající o Morgothově snaze zničit město Gondolin, jež vystavěli Noldor, elfové, kteří se vzepřeli bohům a opustili bájný Valinor.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Pád Gondolinu

313 Kč
278 Kč
Silmarillion (ilustrované vydání) - 6%
(3x)
Ilustrované vydání knihy, ve které jsou shromážděny dějiny Středozemě od jejího stvoření božským Ilúvatarem přes vyprávění o jejím utváření a osídlování až k hrdinům, kteří jí přinesli slávu.
sci-fi a fantasy

Silmarillion (ilustrované vydání)

508 Kč
478 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 778 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 78 > >>