Nejprodávanější e-knihy - září 2022
světové dějiny

Courtrai. 11. července 1302. Bitva zlatých ostruh - 20%
Bitva u Courtrai, kterou v roce 1302 svedlo flanderské vojsko s vojskem francouzského krále Filipa Sličného, se v 19. století stala klíčovou součástí nejprve belgické a posléze specificky vlámské „národní“ paměti a svůj význam si drží dodnes.
světové dějiny
Ukázky

Courtrai. 11. července 1302. Bitva zlatých ostruh

150 Kč
120 Kč
Češi se nevzdávají! - 20%
Příběh Jaroslava Švarce, jednoho ze sedmi statečných parašutistů, který padl 18. června 1942 v kryptě chrámu sv. Cyrila a Metoděje v Resslově ulici v Praze.
světové dějiny
Ukázky

Češi se nevzdávají!

209 Kč
167 Kč
EVTROPII BREVIARIVM AB VRBE CONDITA / EUTROPIOVY STRUČNÉ DĚJINY OD ZALOŽENÍ MĚSTA - 20%
Dílo s názvem Eutropiovy stručné dějiny od založení Města popisuje v deseti knihách římské dějiny od jejich legendárních počátků až 4. století, kdy Eutropius žil.
světové dějiny
Ukázky

EVTROPII BREVIARIVM AB VRBE CONDITA / EUTROPIOVY STRUČNÉ DĚJINY OD ZALOŽENÍ MĚSTA

249 Kč
199 Kč
Hledání souvislostí - 20%
Tato kniha není určena jen historikům, ale každému, koho zajímá minulost nejen jako pestrá mozaika událostí, ale jako složitý a rozporuplný proces. Ve dvaceti esejích své knihy hledá autor příčinné vztahy, které se evropskými dějinami proplétají.
světové dějiny
Ukázky

Hledání souvislostí

260 Kč
208 Kč
Hrady a tvrze západních Čech - 20%
Hrady, hrádky a tvrze v krajině spolehlivě upoutají naši pozornost. Patříte-li mezi obdivovatele majestátnosti kamenných svědků minulých časů a nespokojíte-li se s tím, co vám o nich sdělí standardní turistický průvodce, pak držíte v rukou tu správnou knihu.
světové dějiny
Ukázky

Hrady a tvrze západních Čech

389 Kč
311 Kč
Kdo zradil Anne Frankovou? - 20%
Nevyřešená záhada, nebo přísně střežené tajemství?
světové dějiny
Ukázky

Kdo zradil Anne Frankovou?

269 Kč
215 Kč
Marky, bony, digitálky - 20%
Obraz veksláka patří neodmyslitelně k pozdnímu období socialistického Československa. Stal se námětem řady knih a filmů. Kniha historika Adama Havlíka fenomén veksláctví, černého trhu a vztahu mezi oficiální a šedou ekonomikou sleduje v širokých souvislostech a ukazuje tak dosud málo známou tvář období pozdního „reálného socialismu“.
světové dějiny
Ukázky

Marky, bony, digitálky

244 Kč
195 Kč
Minuty do atomové půlnoci - 20%
(2x)
Hodiny posledního soudu ukazují, kolik času zbývá světu do katastrofické půlnoci – možné globální pohromy. Od roku 1947, tedy téměř od počátku atomového věku, je tento symbol průběžně aktualizován redakcí časopisu Bulletin of the Atomic Scientists.
světové dějiny
Ukázky

Minuty do atomové půlnoci

279 Kč
223 Kč
Mnichovský komplex - 0%
(1x)
Tesařova studie Mnichovský komplex, pocházející z roku 1989 a určená původně pouze pro okruh přátel, nastavuje zrcadlo především stereotypům a hluboce zakořeněným mýtům v české národní sebereflexi.
světové dějiny
Ukázky

Mnichovský komplex

239 Kč
238 Kč
Náboženský kult starověkého Izraele pohledem archeologie - 20%
Náboženství bylo od pradávna nedílnou součástí každodenního života. O tom, jak vypadalo náboženství starých Izraelitů, nám dává představu především Starý zákon, v posledních desetiletích však můžeme své poznatky čerpat i z přibývajících archeologických nálezů.
světové dějiny
Ukázky

Náboženský kult starověkého Izraele pohledem archeologie

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 150 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 15 > >>