Nejprodávanější tituly - září 2022
osobnosti a osudy

Pád do propasti - 11%
Píše se rok 1939. Cvetajevová podlehla přání svého muže a dcery, aby se vrátila domů. Nedbala varování přátel, kteří ji upozorňovali na tehdejší politickou situaci v zemi. Záhy přišlo rozčarování.
osobnosti a osudy

Pád do propasti

268 Kč
238 Kč
Vladimíra Čerepková - 20%
(2x)
Netradiční biografie propojuje vzpomínky pamětníků s dokumenty z pasťáků, soudů, léčeben. Součástí je rozhovor s básnířkou, který se uskutečnil rok před její smrtí. Vzniká tak detektivka života, kde o tom, kdo byla V. Čerepková, rozhodne sám čtenář.
osobnosti a osudy
Ukázky

Vladimíra Čerepková

248 Kč
198 Kč
Portréty odvahy - 11%
Legendární kniha o politické statečnosti od nejslavnějšího amerického prezidenta 20. století. Kennedyho úvahy o tom, že politik má jít proti proudu, jsou dnes akutálnější než kdy předtím.
osobnosti a osudy

Portréty odvahy

268 Kč
238 Kč
Alžběta Durynská
Kniha pojednává o životě na středověkem knížecím dvoře na německém bájném hradu Wartburg.
osobnosti a osudy

Alžběta Durynská

89 Kč
Poselství Luny - 11%
10. prosince 1997 vyšplhala třiadvacetiletá Julia "Butterfly" Hill do koruny 55 metrů vysokého stromu v lese Redwood v Kalifornii. Chtěla zabránit zničení stromu i lesa, ve kterém žil celé tisíciletí.
osobnosti a osudy

Poselství Luny

260 Kč
231 Kč
Cestami kulhavého Jákoba - 11%
Deníky významného českého hebraisty, evangelického teologa, religionisty a básníka z let 1982–85 přinášejí mimořádně cenné svědectví jak o životě české inteligence v časech normalizace, tak o osobních dramatech svého autora.
osobnosti a osudy

Cestami kulhavého Jákoba

205 Kč
182 Kč
Eichmann - 6%
Působivý, obsáhlý a čtivý životopis z pera Davida Cesaraniho, přednášejícího novodobé dějiny na Londýnské univerzitě, představuje první dílo, které o Eichmannovi a jeho životě bezprostředně po soudním procesu s tímto nacistickým zločincem vyšlo.
osobnosti a osudy

Eichmann

576 Kč
542 Kč
Samuel Fritz - České stopy na březích Amazonky
Kniha přibližuje českému čtenáři život a dílo pátera Samuela Fritze, jednoho z nejváženějších misionářů v dějinách koloniální Ameriky.
osobnosti a osudy

Samuel Fritz - České stopy na březích Amazonky

89 Kč
Andělin popel - 11%
(4x)
Dnes již klasický román Andělin popel je na každé stránce prodchnut úžasným autorovým humorem a literárním uměním. Úspěchu dosáhlo i jeho filmové zpracování.
osobnosti a osudy

Andělin popel

447 Kč
398 Kč
Bejvávalo na Šumavě - smutno i veselo - 11%
Krátké příběhy vypovídají o reálném životě lidí na území Šumavy. O všem, co jim osud přichystal, co museli strpět, co obětovali, ale třeba i jaké humorné příhody se jim kdy udály.
osobnosti a osudy

Bejvávalo na Šumavě - smutno i veselo

251 Kč
223 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 322 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 33 > >>