Nejprodávanější e-knihy - září 2022

Červený pokoj - 30%
Krátce po letním slunovratu se vrchní komisařka Ingrid Nyströmová zabývá podivným případem vraždy. Osaměle žijícímu počítačovému odborníkovi Adamu Arlemarkovi někdo vyjmul z hrudníku srdce a místo něj mu do těla vložil měsíční horninu.
Ukázky

Červený pokoj

249 Kč
174 Kč
Děda
(4x)

V románu Děda nabízí Jan Novák další příběh spojený s vlastní rodinou; jak naznačuje lapidární název, vyprávění se tentokrát točí kolem autorova dědečka, středočeského zemědělce, jehož semlely dějiny i zvůle komunistické moci.

Ukázky

Děda

244 Kč
Apokalypsa Z: Hněv Spravedlivých
(1x)

Nadešel konec civilizace. Pryč jsou internet, televize i mobilní telefony. Zůstalo jen málo z toho, co by člověku připomínalo, že je stále lidským tvorem.

Ukázky

Apokalypsa Z: Hněv Spravedlivých

298 Kč
Hříchy otců
(1x)
Bývalý kriminalista a později soukromý vyšetřovatel Matěj Mlynář už měl dost dopadávání zločinců. Po narození syna dal přednost klidnému rodinnému životu po boku policistky Pavly Králové. Ale v Jindřichově Hradci není stále bezpečno. Když ho krátce před svou smrtí kontaktuje známý s prosbou o pomoc, Matěj se vrací do akce.
Ukázky

Hříchy otců

209 Kč
Kočičí oko
(3x)

Kočičí oko je kouzelná skleněnka, která mění svět. Z dívky, která se skrze ni dívala, vyrostla uznávaná malířka, jejíž život i dílo silně poznamenaly zážitky z dětství a dospívání.

Ukázky

Kočičí oko

348 Kč
Promlčení
(2x)
První případ úspěšné krimi série s Tomášem Volfem od oceňovaného autora detektivek Mladý policista Tomáš Volf narazí při zkoumání promlčených vražd na podivné úmrtí, k němuž došlo v roce 1991 v zastrčené osadě Pasečky u rakouských hranic.
Ukázky

Promlčení

249 Kč
Továrna na maso
(4x)
Vystudovaný technik, který stál u počátků neonového rozsvěcení Prahy ve 20. letech 20. století, je pro svou tvořivost a činorodost zlákán zdánlivě jiným oborem: má vylepšovat společenský obraz Ústředních pražských jatek.
Ukázky

Továrna na maso

278 Kč
Pierot, Na krev
(5x)
Třetí pokračování detektivních příběhů Trujkunt čtenáře opět zavede do nejvýchodnějšího regionu České republiky vklíněného mezi Těšínské a Moravskoslezské Beskydy na česko-polsko-slovenském Trojmezí.
Ukázky

Pierot, Na krev

198 Kč
Komtur
(5x)
Praha 1878. Banda podvodníků se chystá k loupeži století, přitom se zapletou do velkolepého spiknutí.
Ukázky

Komtur

348 Kč
Pád do tmy - 30%
(2x)
Madison Harperová byla odsouzena za zločin, který nespáchala. Teď je ale na svobodě a je odhodlaná zjistit, kdo ji do vězení dostal. Pátrání ji přivede za Natem Monroem. I on se totiž neprávem ocitl v cele, kde čekal na trest smrti za vraždu své snoubenky.
Ukázky

Pád do tmy

219 Kč
153 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>