Nejprodávanější e-knihy - září 2022

Šikmý kostel
(43x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.
Ukázky

Šikmý kostel

229 Kč
Kavárnička na pobřeží
(4x)
Floru přivede pracovní cesta na ostrůvek Mure, kde prožila dětství. Musí proto opustit hektický život v Londýně plném světel, což je pro ni velmi náročný úkol. Ani pohled na jasně modré moře ji příliš netěší.
Ukázky

Kavárnička na pobřeží

198 Kč
Kouzlo podzimu
(3x)
Lillian Bowmanová je mladá, krásná, kurážná a nepředstavitelně bohatá americká dáma. Zdánlivě má všechno – jen se jí pozoruhodně nedostává ctitelů. Na vině je bezesporu neurozený původ.
Ukázky

Kouzlo podzimu

299 Kč
Sváděj mě
V erotickém klubu Phoenix platí jediné pravidlo: Smíte se dívat, ale nedotýkat. Tedy platilo… do chvíle, než se mocný majitel klubu Rhys Harrington zamiloval do nové hvězdy své show. Teď je to na ní.
Ukázky

Sváděj mě

246 Kč
Vražda na hřišti
(1x)
U skluzavky na dětském hřišti je nalezena mrtvá mladá žena v bílých nabíraných šatech. Vlasy má spletené do copů a vypadá jako vzorná školačka. Při ohledání soudní lékařka Julia Schwarzová zjistí, že v jejím srdci vězí zlomený šíp.
Ukázky

Vražda na hřišti

339 Kč
Neopouštěj mě
(8x)
Propracovaný psychologický román z alternativní dystopické Anglie.
Ukázky

Neopouštěj mě

198 Kč
Vlk a dýka
(8x)
Hrad na hoře Sitno odedávna střeží cestu k bohatým hornickým městům. Kvůli turecké hrozbě je na podzim roku 1599 dobře vyzbrojený a má početnou posádku. Navzdory tomu se z něj ztratí kastelánova dcera. Uprostřed noci, bez jediné stopy.
Ukázky

Vlk a dýka

198 Kč
Dvě klikaté cesty
Siles „32“ Jones je městský policista v mississippském městečku Chabot, motorizovaný strážník „pro všechno“. Sní o tom, že jednou bude šerifem, ale odkroucené ve službě má teprve dva roky.
Ukázky

Dvě klikaté cesty

298 Kč
Haka za lilii
(3x)
Žhavý román nejen o ragby, následné fyzioterapii a osudové lásce od české autorky.
Ukázky

Haka za lilii

382 Kč
Ostrovní romance
Lexi, dcera zámožného bankéře, potká na stavbě, kterou banka jejího otce sponzoruje, majitele stavební firmy Jacka Bowdena. Padnou si do oka, ale ani jeden se po špatných zkušenostech z předchozích vztahů nechce vázat.
Ukázky

Ostrovní romance

69 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>