Nejprodávanější e-knihy - září 2022

První osoba jednotného čísla
(6x)
Od japonského vydání posledního románu Komturova smrt uběhly už více než čtyři roky. Haruki Murakami nyní přichází s novou sbírkou povídek, kterou identifikuje už názvem: První osoba jednotného čísla.
Ukázky

První osoba jednotného čísla

229 Kč
Šachy pod sopkou
(2x)
„Autorovy poslední dny a smrt“ – tak zní titul nedokončeného románu poměrně populárního spisovatele Franze J. Lundeho o znepokojivých událostech, které se mu přihodily na podzim roku 2019.
Ukázky

Šachy pod sopkou

249 Kč
Manželství bez chybičky
(1x)
Slečna Antonia se posledních pár let starala o matku, a tak moc dobře ví, že láska na ni už nečeká. Pokud se chce provdat, bude to jedině manželství z rozumu. S lordem Philipem jsou přátelé už od dětství, ale dlouhá léta se neviděli.
Ukázky

Manželství bez chybičky

229 Kč
Paví hody
(7x)
Velké dějiny hýbou nebývalou silou i malými městečky – Horní Jelení je toho důkazem. Podivná sešlost, při které se místní obyvatelé oddávají pavím hodům, oživuje dávné démony, rodinná tajemství a především touhy, bez nichž by svět utonul v nehybnosti.
Ukázky

Paví hody

319 Kč
Plameny pomsty
Nezapomenutelná, nemilosrdná a napínavá fantasy série úspěšného kanadského spisovatele Evana Wintera pokračuje druhým svazkem, v němž musí svržená královna spojit síly s mladým válečníkem, aby vyrvala svůj trůn uchvatitelům a zachránila svůj lid.
Ukázky

Plameny pomsty

398 Kč
Sny o lásce
Stanout po osmi letech tváří v tvář Lukeovi Sutherlandovi vyžadovalo od Cassandry pořádnou odvahu. Vždyť kdysi doufala, že Luke je ten pravý a jediný muž, který je jí souzený.
Ukázky

Sny o lásce

69 Kč
Vražedná mysl
(1x)
Samanthu Brownovou, mladou vysokoškolačku, nalezli doma v posteli s proříznutým hrdlem a nožem v ruce. Bez zjevných známek násilí či boje. Působí to jako jasný případ sebevraždy. Podivná reakce dívčiných rodičů však tuto teorii zvrátí a inspektorka Kim Stoneová pochopí, že tady šlo o vraždu.
Ukázky

Vražedná mysl

319 Kč
Dámský gambit
(15x)
Beth Harmonová se v osmi letech dostane do sirotčince. Není to harmonické prostředí, a malá Beth si najde dvě cesty k úniku: malé zelené pilulky, které děti dostávají „na uklidnění“, a ŠACHY.
Ukázky

Dámský gambit

278 Kč
Aristokratka u královského dvora
(15x)
Již pátý díl série mimořádně úspěšných humoristických románů o "poslední aristokratce".
Ukázky

Aristokratka u královského dvora

179 Kč
Bretaňské zlato
Třetí případ komisaře Dupina! Na rozlehlé solné zahrady na poloostrově Guérande se právě snáší soumrak. Vzduch je prosycen fialkovou vůní fleur de sel, o níž místní obyvatelé tvrdí, že občas vyvolává halucinace.
Ukázky

Bretaňské zlato

229 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 100 > >>