Nejprodávanější e-knihy - září 2022

Dům Pod jasany
(5x)

Aby se vzpamatovala z nervového kolapsu, následuje Sara Keanová svého muže Damiena z Anglie do jeho rodného Severního Irska. V pěkném domě na venkově se však cítí osamělá a izolovaná, tak trochu jako vězeň...

Ukázky

Dům Pod jasany

278 Kč
Euforie
(2x)

Euforie je fiktivním záznamem posledního roku života Sylvie Plathové, končící dva měsíce před její smrtí. V první osobě vypráví o střetu intelektuálních potřeb s mateřskými povinnostmi, o lásce k dětem a životní potřebě psaní.

Ukázky

Euforie

278 Kč
Království slepých
(1x)
Přestože je Armand Gamache stále suspendovaný, rozhodně nezahálí. Snaží se vystopovat zásilku nebezpečných drog, než se dostanou mezi lidi a začnou je zabíjet.
Ukázky

Království slepých

349 Kč
Návrat na panství
V roce 1940 dojde na panství Blackwater Hall k záhadnému zmizení lady Charlotte. Ve stejnou dobu obdrží její švagrová ve svém londýnském bytě dopis vypovídající o tajemství, které musí zůstat ukryto.
Ukázky

Návrat na panství

259 Kč
Pán hor
(1x)
Nejmladší členka posádky vesmírné lodi Kraksna zmizela, a zatímco kapitán Moravec a poručík Vojcechovsky vyrazili na své mise, pátrání po ní zůstalo na techniku Vodičkovi a italském pěvci Giuseppem.
Ukázky

Pán hor

279 Kč
Případ ukradené soli
(1x)
Píše se rok 902 a Moravské království má arcibiskupa a tři biskupy. Odrazilo útok Maďarů a obchodní vztahy s Východofranskou říší budou uspořádány podle Celního tarifu z Raffelstettenu. Zdá se, že před Mojmírem II. a jeho zemí je světlá budoucnost.
Ukázky

Případ ukradené soli

189 Kč
Temné hodiny
(2x)
Poslední den v roce, který patřil k nejtvrdším v dějinách země, střílejí obyvatelé Los Angeles do vzduchu ze svých zbraní, aby dodrželi starou silvestrovskou tradici...
Ukázky

Temné hodiny

249 Kč
Temnota
(2x)
Nová, mistrovská detektivka od pokračovatele Stiega Larssona! Hans Rekke je charismatický profesor s geniálním hudebním talentem a dokonalou pozorovací schopností. Z každého dostane, co potřebuje. Odhalí i ten nejskrytější motiv lidského jednání.
Ukázky

Temnota

349 Kč
Zrození Evropanů
(1x)
Takovou knihu o historii ještě nikdo nenapsal. Nezmiňuje žádného krále, žádné náboženství a jen dvě revoluce – tu neolitickou a tu ve čtení DNA.
Ukázky

Zrození Evropanů

279 Kč
A odkud bych asi tak byl?
(5x)
Miroslav Karas působil v Rusku jako zahraniční reportér České televize a stal se svědkem mnoha zásadních momentů moderní ruské historie. Přinášel reportáže z dění v Donbasu i na Krymu, informoval o soudu s pilotkou Savčenkovou, zblízka sledoval Vladimira Putina a z první ruky zažil Olympijské hry v Soči.
Ukázky

A odkud bych asi tak byl?

279 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 1000 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 100 > >>