Nejprodávanější e-knihy - září 2022

Nepříliš šťastná rodina
(5x)
Nejnovější příběh mistryně psychothrilleru – opět dokonale drásavý a neodložitelný. Brecken Hill je drahá adresa. Musíte mít hodně peněz, abyste tu mohli bydlet. Tak jako Fred a Sheila Mertonovi. Žádné bohatství vás však neochrání, když vám u dveří zazvoní vrah.
Ukázky

Nepříliš šťastná rodina

279 Kč
Ramsay
Pro Lydii De Havillandovou je návrat Brogana Ramseyho šok. Před lety mu ublížila a zradila ho. Brogan už však není tím zakřiknutým, citlivým chlapcem, kterého znávala. Dospěl v nádherného, mocného muže a chce se pomstít.
Ukázky

Ramsay

299 Kč
Boss
(1x)
Zatím nejlepší kniha od Marcy. 500 stran úžasného čtení. Zoe se v poslední době lepí smůla na paty. Stará se o vážně nemocnou matku, kvůli čemuž přišla o poslední zaměstnání, a o novou práci ne a ne zavadit.
Ukázky

Boss

349 Kč
Hlad. Žízeň

Dvojitá porce temné imaginace slovenského spisovatele Jozefa Kariky vychází jako dvojkniha Hlad. Žízeň. Každá z knih nabízí samostatný zážitek, při čtení obou však příběh dostává nové významové vrstvy.

Ukázky

Hlad. Žízeň

298 Kč
Krásná podezřelá
Sophie ve své nové práci rozehrává riskantní hru: nechala se tu zaměstnat jen proto, aby získala vzorek DNA od majitele společnosti, který je jejím biologickým otcem, ale o její existenci ani nikdy nevěděl.
Ukázky

Krásná podezřelá

69 Kč
Setkání s Rámou
(3x)

Klasická science fiction sira Arthura C. Clarka, za níž získal neuvěřitelnou řadu literárních ocenění, se vrací v původním českém překladu Zdeňka Volného.

Ukázky

Setkání s Rámou

268 Kč
Musím tě zradit
(7x)
Rumunsko, 1989. Sedmnáctiletý Cristian Florescu sní o tom, že se stane spisovatelem, ale Rumuni nemají svobodu snít. Režim diktátora Nicolaea Ceauşesca provází izolace a strach. Na Cristiana se zaměří tajná policie a nutí ho, aby donášel na své blízké.
Ukázky

Musím tě zradit

244 Kč
Skandální sdělení
To, co o něm Emma prozradila celému světu, sice možná byla pravda, ale Leo o pravdu nestál. A taky nestál o skandál, který tím vyvolala. A o soucit, o ten rovněž nestál.
Ukázky

Skandální sdělení

69 Kč
Aristokratka pod palbou lásky
(5x)
Z královského výletu do Nizozemí si Marie III. Kostková přiveze kromě zážitků a fotky s Jejím Veličenstvem královnou Beatrix také milostnou šmodrchanici, která se „vystříbří“ až na úplném konci nového pokračování !
Ukázky

Aristokratka pod palbou lásky

269 Kč
Trujkunt
(12x)
Trujkunt je zvláštní místo. Trujkunt je i titul kriminální trilogie. Její autor tak nazývá nejvýchodnější cíp naší země, trojmezí Česka, Polska a Slovenska, kde prolnutím sousedských jazyků vzniklo originální nářečí zvané po naszymu.
Ukázky

Trujkunt

198 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>