Nejprodávanější tituly - září 2022
česká

Zavátá sněhem
(1x)
Sníh ukrývá různá tajemství... Život Matěje Mlynáře se stabilizoval. Daří se mu vzdorovat démonu alkoholu, užívá si plnými doušky vztahu s Pavlou Královou a poprvé od smrti své manželky je doopravdy šťastný.
česká

Zavátá sněhem

269 Kč
Život a jiné nesrovnalosti
(1x)
Krátké texty mapují autorčin běžný život od půvabných projevů ženské marnivosti přes prožitky z cestování, sportování, čtení, zaujetí vlastní prací redaktorky a překladatelky až po výchovu dětí a hlubší zamyšlení o paradoxech života.
česká

Život a jiné nesrovnalosti

224 Kč
3x Hurvínkovy příhody
Několik neznámých Hurvínkových příběhů z rozhlasového archivu (ze sedmdesátých a osmdesátých let), které spojuje autorství Františka Nepila a interpretační umění Miloše Kirschnera a Heleny Štáchové.
česká

3x Hurvínkovy příhody

539 Kč
Bez duše
(1x)
Přes den pracuje Matěj Mlynář jako knihkupec. V noci je tu ale pro ty, kteří se ocitli v nesnázích a nemají se na koho jiného obrátit.
česká

Bez duše

224 Kč
Dovolená s moderním fotrem
(3x)
Dominik Landsman, autor populárních Deníčků moderního fotra, ve svých knížkách vyčerpávajícím způsobem vysvětlil, že mateřská dovolená není žádná dovolená. V nové knize čtenář zjistí, že ani s letní dovolenou to není žádné terno, zvlášť když máte malé dítě a manželka vás místo na každoroční chalupu…
česká
Ukázky

Dovolená s moderním fotrem

170 Kč
Ema a kouzelná kniha
(1x)
Ema si nepamatuje, že by někdy žila jinde než s ostatními dětmi bez rodičů v Sirotčinci.
česká

Ema a kouzelná kniha

314 Kč
Fína
(20x)
Román výtvarnice Daniely Šafránkové ukazuje, jak zábavné, ale i frustrující můžou být kulturní rozdíly mezi Američany a Čechy, mezi světem Západu a Východu raných 90. let.
česká
Ukázky

Fína

268 Kč
H2O a poklad šíleného oka
Dobrodružné sci-fi o klanu kamarádů, pidivzducholodi Abramis, gotické podzemní dráze a vyloupení Státní banky? To je nová kniha od Petra Stančíka a Galiny Miklínové.
česká

H2O a poklad šíleného oka

269 Kč
Hastrman
(6x)
Novodobá utopie, dílo pozdního romantismu, pohádka pro lid držený pod krkem svou vlastní politickou reprezentací – tak lze charakterizovat Hastrmana (2001), potenciální černou knihu ekoterorismu… kdyby to nebyla kniha zelená.
česká

Hastrman

223 Kč
Kia Ora E Hoa
Kia Ora E Hoa – příběh ze země Aotearoa – se odehrává v rozmezí sedmnácti let na Novém Zélandu. Je to nejen cestopis, ale především příběh člověka o jeho osudové cestě, kterým není nikdo jiný než autor sám.
česká

Kia Ora E Hoa

296 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>