Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2022
česká

Nesmrtelnost
(3x)
Nesmrtelnost nejúplněji z celého dosavadního Kunderova Díla ztělesňuje román jako hravý nápad, který se rozvíjí před čtenářovýma očima, a přitom strhuje do hry autorův skvělý intelekt i silnou obraznost.
česká

Nesmrtelnost

376 Kč
Povídky pro dobrodruhy
Karel Čapek a Otakar Batlička, dva populární spisovatelé, jejichž povídky baví i napínají už několik generací, se stali námětem pro výtvarné komiksové zpracování Jiřího Filípka.
česká

Povídky pro dobrodruhy

62 Kč
Strašné pověsti české
O historii s nadsázkou. Humorně vyprávěné příběhy z prvního tisíciletí českého státu od pobytu Keltů a Markomanů na našem území, přes příchod Slovanů vedených praotcem Čechem, až po konec vlády Boleslava II.
česká

Strašné pověsti české

89 Kč
Husákův děda
(3x)
Známý propagátor internetu a renomovaný technologický publicista Patrick Zandl vzpomíná na svého dědu - a potažmo celou generaci Husákových prarodičů - s humorem i nostalgií.
česká
Ukázky

Husákův děda

178 Kč
Kam běží modrá liška
(4x)
Nové vydání půvabné pohádkové knihy z Malé Strany, kterou možná znáte ze svého dětství. Bubáci, vodníci a další nadpřirozené bytosti se těší na vaši návštěvu.
česká

Kam běží modrá liška

253 Kč
Poutník lásky
V iniciačním vyprávění slavného francouzského autora sledujeme, jak tesař Alí ibn Hišám po smrti svých nejbližších prochází od setkání k setkání, a aniž by o tom věděl, postupuje až k nejvyššímu stupni hierarchie.
česká

Poutník lásky

223 Kč
Prvních dvanáct příběhů Čtyřlístku 1969-1970
Dvanáct prvních kreslených dobrodružství Čtyřlístku z let 1969 a 1970.
česká

Prvních dvanáct příběhů Čtyřlístku 1969-1970

468 Kč
No Future!
(1x)
Sex Pistols, Exploited, Clash a UK Subs sice reprezentují britský punk, ale jeho scéna je mnohem širší, patří k němu oi i anarcho punk. Knížka v rozhovorech s klíčovými protagonisty scény zachycuje vývoj ostrovního punku.
česká

No Future!

358 Kč
V namodralém šeru
Soubor filmových recenzí, které vycházely v letech 2004–2011 v revue Prostor, je doplněn o několik textů dosud nepublikovaných. Autorka se věnuje dílům patřícím do zlatého fondu kinematografie (od Antonioniho, Tarkovského či Saury) i současné produkci.
česká

V namodralém šeru

315 Kč
Chlebová Lhota
(5x)
Nová autorská kniha výtvarnice Dagmar Urbánkové je nevšední a přitom naprosto srozumitelná knížka, v níž se prolíná inscenovaná fotografie, komiks a vyprávění.
česká

Chlebová Lhota

89 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100