Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
příběhy ze života

Divoký čtyřlístek - 20%
Zmatek nad zmatek v Čarokrásném knihkupectví! Kocour Gustaf onemocněl, knihy vyvádějí jako šílené a do obchůdku má dorazit kontrola! Paní Sovová je zoufalá: Jestli se čtyřlístek divokých knih nenaučí slušnému chování, bude muset knihkupectví zavřít.
příběhy ze života
Ukázky

Divoký čtyřlístek

159 Kč
127 Kč
Domov U Huňatých tlapek - 20%

Milujete zvířata? Pak přijměte pozvání do domova U Huňatých tlapek. Potkáte jich tam požehnaně! Hamish v životě nepohladila ani psa a teď má strávit léto u tety na statku plném zvířat. To asi nezvládne. S prvním psí čumáčkem položeným na jeho koleno se však chlapcova nejistota začne rozplývat a Hamish si život v obklopení zvířaty začne užívat.

příběhy ze života
Ukázky

Domov U Huňatých tlapek

199 Kč
159 Kč
Elena: Největší vítězství - 20%
Co se to jen s Timem děje? Od Elenina návratu z Ameriky je jako vyměněný a ona už vůbec neví, na čem vlastně je. Když Elena na posledním turnaji v sezoně spadne z koně a těžce se zraní, není to Tim, kdo ji navštíví v nemocnici, nýbrž Farid.
příběhy ze života
Ukázky

Elena: Největší vítězství

209 Kč
167 Kč
Elena: Tajemství Dubové farmy - 20%
Elena je radostí celá bez sebe, když dostane dopis z USA. Brenda Murrayová, nynější majitelka koně Quintana, kterého Elena vycvičila, ji i s její nejlepší kamarádkou Melike zve na prázdniny na Dubovou farmu v Massachusetts!
příběhy ze života
Ukázky

Elena: Tajemství Dubové farmy

209 Kč
167 Kč
Kolik pater má strom - 20%

Projděte s veverčákem celým stromem a poznejte, kdo v něm bydlí. Napadlo vás někdy, že strom je vlastně vysoký dům? V každém patře někdo bydlí, a kolik obyvatel strom má, tolik příběhů se tam odehrává. Poznejte spolu s veverčákem jeho sousedy a pomozte mu najít oříšky, které si schoval tak šikovně, že neví, kde teď jsou.

příběhy ze života
Ukázky

Kolik pater má strom

209 Kč
167 Kč
Magická zvířata – Koníkova záhada - 20%
(1x)

Šestý díl skvělé série pro všechny, kteří někdy zatoužili po tom, aby jejich zvířecí kamarád uměl mluvit! Lotce se stále zdá o jednorožcích.

příběhy ze života
Ukázky

Magická zvířata – Koníkova záhada

149 Kč
119 Kč
Naše parta - 20%
Prázdniny party kluků z Prahy vypadají na první pohled obyčejně. Dva měsíce s rodiči na chatě u jezera nezní nijak zvlášť lákavě a jistě si dovedete představit něco mnohem zábavnějšího. Jenže tohle nejsou ledajací kluci a prázdniny tedy taky nebudou ledajaké.
příběhy ze života
Ukázky

Naše parta

249 Kč
199 Kč
Po tvém boku - 20%
(1x)
Autumn zůstala zamčená v knihovně a myslí si, že už to nemůže být horší. Až do té chvíle, než přijde na to, že tam skončila s divným klukem jménem Dax. Aby nepanikařila, tak si připomíná, že se pro ni vrátí její přítel. Jenže on nepřijde.
příběhy ze života
Ukázky

Po tvém boku

229 Kč
183 Kč
Psí průšviháři –  Uštěkaný  jezevčík - 20%
Charlie si vždycky přál svého vlastního pejska a Král je přesně ten pes, jakého si vysnil: hravý a věrný. Jeho velká oddanost však přináší i nemalé komplikace. Žárlí totiž na každého, kdo se k jeho páníčkovi přiblíží. Odhání Charlieho bratry, jiná zvířata i lidi.
příběhy ze života
Ukázky

Psí průšviháři – Uštěkaný jezevčík

149 Kč
119 Kč
Sesterstvo a nejoblíbenější barva na světě - 20%
Začaly prázdniny, paní Marie odjela navštívit Josefa do Ameriky a Sesterstvo dostalo za úkol se jí v době její nepřítomnosti postarat o dům a kočku Fabiolu. A to by nebylo Sesterstvo, aby prázdninovou pohodu brzy něco nenarušilo.
příběhy ze života
Ukázky

Sesterstvo a nejoblíbenější barva na světě

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 145 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 15 > >>