Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
kuchařky

Manuál pro milovníka kávy - 20%
Připravit si doma skutečně dobrou kávu není jen tak. A přitom je to možné i bez drahého vybavení. Nevěříte? Před vámi leží manuál, který vás o tom přesvědčí. Přibližuje vám svět kávy tak, že s nově nabytými znalostmi bude pro vás příprava hračkou.
kuchařky
Ukázky

Manuál pro milovníka kávy

297 Kč
238 Kč
Tisíc dnů v Toskánsku - 20%
Americká šéfkuchařka Marlena de Blasi má dvě životní vášně – lásku a jídlo. Obojí nachází v míře vrchovaté v toskánské vesničce San Casciano dei Bagni, kam se přestěhuje z Benátek se svým italským manželem Fernandem.
kuchařky
Ukázky

Tisíc dnů v Toskánsku

198 Kč
158 Kč
Bezlepkové laskominy - 20%
Musíte ze zdravotních důvodů držet bezlepkovou dietu, ale rádi mlsáte? Nebo jen chcete z jídelníčku vypustit lepek a ochutnat bezlepkové moučníky? V kuchařce najdete desítky receptů na jednoduché, zdravé, bezlepkové, ale chuťově úžasné dezerty.
kuchařky
Ukázky

Bezlepkové laskominy

82 Kč
66 Kč
Jak zhubnout a už nikdy nepřibrat - 20%
Která z žen by neznala obávaný jojo-efekt?
kuchařky
Ukázky

Jak zhubnout a už nikdy nepřibrat

169 Kč
135 Kč
Jíme zdravě s Fitrecepty - 20%
Historicky první tištěná kuchařka, kterou jsme se rozhodli vydat pro naše fanoušky. Najdete v ní 120 originálních receptů, které jsme sami vymysleli, uvařili a také nafotili.
kuchařky
Ukázky

Jíme zdravě s Fitrecepty

249 Kč
199 Kč
Unmunův koláč - 20%
Zenová kuchařka Unmunův koláč je sestavena nejen z receptů členů sanghy z celého světa, ale také z článků o zdravé stravě a stolování.
kuchařky
Ukázky

Unmunův koláč

120 Kč
96 Kč
Alternativní potravinové sítě - 20%
Kniha na základě konkrétních šetření podrobně prezentuje alternativní potravinové sítě v České republice – farmářské trhy, farmářské prodejny, bedýnková schémata, komunitní zemědělství, městské zahradničení a komunitní zahrady i Slow Food.
kuchařky
Ukázky

Alternativní potravinové sítě

180 Kč
144 Kč
Hravě, zdravě, bezlepkově - 20%
rpíte alergií na lepek? Máte zdravotní problémy, které vás omezují ve výběru jídel? Nebuďte smutní. Autorka této kuchařky vám ukáže, že nemusíte jídelní omezení považovat za tragédii, nýbrž za možnost a výzvu změnit svůj celkový životní styl.
kuchařky
Ukázky

Hravě, zdravě, bezlepkově

169 Kč
135 Kč
Znalcem vína za 24 hodin - 20%
Kritička vín Jancis Robinson, držitelka Řádu britského impéria a mnohých žurnalistických ocenění, přispívající pravidelně do Financial Times, udělá znalce z každého.
kuchařky
Ukázky

Znalcem vína za 24 hodin

152 Kč
122 Kč
Jak se vařívalo kdysi a jak dnes - 20%
(1x)
Kniha vás uvede do kuchyní našich babiček i jejich babiček, a někdy až do 16. století. Ale hlavně vám ukáže, jak se různé recepty proměňovaly v běhu času, protože pro každý tradiční pokrm najdete recept nejenom z dob dávno i nedávno minulých.
kuchařky
Ukázky

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 147 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 > >>