Nejprodávanější tituly v roce 2022
Praktické činnosti

Receptury teplých pokrmů - 11%
Aktuální 8. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně.
Praktické činnosti

Receptury teplých pokrmů

536 Kč
476 Kč
Technologie přípravy pokrmů 1 - 15%
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.
Praktické činnosti

Technologie přípravy pokrmů 1

179 Kč
152 Kč
Stolničení - 15%
Publikace je určena pro hotelové školy a pro SOU obor kuchař-číšník, dále i pro ty, kteří v pohostinství už pracují a chtějí si rozšířit své odborné znalosti.
Praktické činnosti

Stolničení

432 Kč
368 Kč
Technologie přípravy pokrmů 5 - 15%
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.
Praktické činnosti

Technologie přípravy pokrmů 5

188 Kč
160 Kč
Nové stolničení v kostce - 11%
Stolničení v kostce je určeno pro potřeby pracovníků ve veřejném stravování.
Praktické činnosti

Nové stolničení v kostce

260 Kč
231 Kč
Receptury studených pokrmů - 11%
Aktuálně vydaný soubor, již na 832 stranách, je doplněn o receptury s využitím především na rautech a cateringových akcích.
Praktické činnosti

Receptury studených pokrmů

446 Kč
396 Kč