Nejprodávanější tituly v roce 2022

Slídil
(5x)

Bývalý detektiv Cal Hooper je k smrti unavený a útěk z rušného Chicaga do odlehlé vesničky na západě Irska mu připadá jako dokonalý nápad. Koupí si polorozpadlý dům, plánuje jeho rekonstrukci a procházky po nekonečně zelených kopcích.

Ukázky

Slídil

358 Kč
Gott
(4x)
Hvězda, mýty — a skutečnost. Největší popovou hvězdou v Československu byl Karel Gott — a v jistém smyslu jí v Česku zůstává dodnes. Jeho příběh však není tradičním vyprávěním o hudebním velikánovi.
Ukázky

Gott

449 Kč
Ďáblova čísla
Při běžné úřední cestě královského písaře Jiřího Adama z Dobronína do Dvora Králové dojde ve městě k vraždě. I když se radnice snaží utajit její okolnosti, mezi lidmi se rychle šíří panika, protože okolnosti napovídají, že jde o zásah temných sil.

Ďáblova čísla

296 Kč
Božská rovnice
(2x)
Světoznámý astrofyzik nás tentokrát zve na pátrání po dokonalé rovnici, která by pomohla odhalit nejhlubší tajemství našeho světa a celého vesmíru.
Ukázky

Božská rovnice

267 Kč
Hořím
(1x)
Rozhovory s lidmi, kteří pečují o staré a umírající v domovech seniorů, hospicech a nemocnicích. Pečovatelé, zdravotníci, ošetřovatelé, kteří vnímají svou profesi jako dar a lidskost a empatii jako její podstatu.

Hořím

395 Kč
Zaslíbené země
(3x)
Volné, dlouho očekávané pokračování mezinárodního bestselleru Klub nenapravitelných optimistů (prestižní Prix Goncourt des lycéens, přeloženo do 11 jazyků, 14 tisíc prodaných výtisků českého překladu).
Ukázky

Zaslíbené země

538 Kč
Kocour, který zachraňoval knihy
(10x)
Japonský bestseller číslo 1 přináší oslavu knih, koček a lidí, kteří je milují. Středoškolák Rintaró Nacuki, zanícený knihomol, se chystá zavřít knihkupectví-antikvariát, které zdědil po svém milovaném dědečkovi.
Ukázky

Kocour, který zachraňoval knihy

312 Kč
Lucemburská epopej I - Král cizinec (1309 – 1333)
(2x)
Románová freska začíná nástupem Jana Lucemburského na český trůn a končí smrtí jeho syna římského císaře a českého krále Karla IV.

Lucemburská epopej I - Král cizinec (1309 – 1333)

449 Kč
Domek v Irsku
(3x)
Hannah vymění kariéru právničky z Manchesteru za kurz vaření v Irsku.

Domek v Irsku

359 Kč
Zahrada
(10x)
Jak žít, když člověk dostane do vínku dar, o který nestojí?
Ukázky

Zahrada

332 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>